Emrah Dinç
Sarı Üye
Hala 10 numara yazılıyor, artık çift 8 tek 6 modeline geçmeliyiz Avrupa'da, sonra Kopenhag, molde gibi takım gelir yine zorlanırız..
En iki tane orta saha şart oğlu şart.
İkisi çok anahtar bu takım için. Yabancı daha iyi adam getiremeyiz yerlerine. Her türlü takım gücü açısından çok büyük kayıp olur...reddedilmeyecek teklif almayıp kalırlarsa : Apokerim ve BAY
Hoca sistem degisikligine gider mi bilemeyiz, tahminimce: hayir. Yoksa katiliyorum dedigine ozellikle Avrupa arenasi icin.Hala 10 numara yazılıyor, artık çift 8 tek 6 modeline geçmeliyiz Avrupa'da, sonra Kopenhag, molde gibi takım gelir yine zorlanırız..
Takımın pres oyununa ters o sistem. Hocayı değiştirmen gerek. Daha fazla bekleyen bir takım olmak zorunda kalırız. Geçiş oyunu biter. Sürekli sete hücum yapmaya çalışan bir takıma döneriz...Hala 10 numara yazılıyor, artık çift 8 tek 6 modeline geçmeliyiz Avrupa'da, sonra Kopenhag, molde gibi takım gelir yine zorlanırız..
hep aklıma Arsenal geliyor BAY denince- Martinelli fean değildi ama vasattı bir yere kadar . kafayı kırıp - alın size 35 deseler mecbursun vermeye maalesef misalİkisi çok anahtar bu takım için. Yabancı daha iyi adam getiremeyiz yerlerine. Her türlü takım gücü açısından çok büyük kayıp olur...
omurgaya bak kaan ayhan varİskelete dokunmadan kalan her oyuncu için gelen teklifler değerlendirilebilir çünkü 2 yıl üst üste şampiyon olan ve özellikle bu sezon epey yıpranan bir kadromuz var. Son yıllarda 3 sene üst üste yapamayan takımların ortak sorunu kadroları koruyup üzerlerine ek yaparak ilerlemeye çalışmasaydı oysa futbol taze kan işidir.
Muslera - Abdülkerim - Kaan Ayhan - Berkan Kutlu - Torreira - Barış Alper - İcardi dışında herkes satılabilir yeter ki para getirsinler.
12 yabancı demek bu sezona göre 2 yabancı eksilmesi demek bu açığı yerli ile kapatmak durumundayız bu yüzden 1-2 tane kaliteli yerli takviyesi şart bu durum mevkiden bağımsız.
En çok istediğim yerli oyuncu Enes Ünal, karakteri ve kalitesi ile bizim takıma cuk diye oturacaktır.
Seneye avrupa kupalarında grup aşaması 2 maç daha fazla oynanacak bu da öncesi ve sonrası ligde ekstra yük demek bundan dolayı yedek dediğiniz adam en az 10 maça ilk 11 başlayacaktır.
Valla benim de korkum o. Biri çıkacak 35 40 milyonu verecek.hep aklıma Arsenal geliyor BAY denince- Martinelli fean değildi ama vasattı bir yere kadar . kafayı kırıp - alın size 35 deseler mecbursun vermeye maalesef misal
bahsettiğim teklifler bu tarz
ya da Milan apokerime bastı 25 i mesela . hayır demen çok zor.
ama yerli değilde stoperlerden Nelsson'a kanca takacaklar hissim var.
omurgaya bak kaan ayhan var
bizi avrupadan tek basına eleten adam
20"ye bile satmamreddedilmeyecek teklif almayıp kalırlarsa : Apokerim ve BAY
Valla benim de korkum o. Biri çıkacak 35 40 milyonu verecek.
Hoş buna korku da denmez de üzülürüm gidişine boey e üzüldüğüm gibi...
ImkansizUgurcan Cakar cocukluk askina kavusuyor diyebilir miyiz rdas
Bende Arsenal antipatisi var UEFA finalinden gitmesin oraya... Liverpool falan yapsın aslan parçası...BAY Arsenal olsa miseal ben City sempatizanlığımı anında çöpe atar , Arsenal sahasına geçerim. kafamda epey cık oturuyor niyeyse.
BAY için 20 bedava - minimum 30-35 bandı beklentisi olmalı.20"ye bile satmam
Biraz fazla hayal goruyorsunuz. Abdulkerim hem stoper olmasi hemde bu sene 30 olacak olmasindan dolayi 15 ustu rakam veren bile olmaz. Olursa Araplar verir en fazla ama Avrupa'dan hayal o rakamlar. Yarin Milan, Roma, Lazio gibi takimlar istese verecekleri rakam o kadar olur en fazla. Kendisi oyle bir durumda gitmek istese mecbur satacaksin 15'e.BAY için 20 bedava - minimum 30-35 bandı beklentisi olmalı.
Apokerim solak , hava hakimiyeti var , oyun kurabiliyor - kendisi zorlamaz "kulbüm ne derse o" modunda olursa o da min 25 bana göre.