Üye Görüşü 2024/2025 Sezonu Kadro Yapılanması

Isimiz zor, bayagi oyuncu göndermemiz lazim transfer yapmamiz icin.

Sag bek, 8 numara ve 10 numara sart oglu sart zaten. Bir de adam akilli yedek golcü de lazim.

Koyu ile işaretlediklerimi korumamız lazım artık bizim takımın omurgası haline geldiler kadro giderek oturuyor bunların çevresine eklemeler yapmak gerekiyor.

Sağ bek, orta saha ve 10 numaraya ciddi yatırım yapıp bu oyuncuların seviyesini yükseltmeliyiz.

Muslera
Transfer - Stoper - Abdülkerim - Sol bek
Torreira - Transfer
Barış - Transfer - Kerem
Icardi
kerem/barıştan biri a kalite dribbling atabilen kanat olmalı

Mevcut yabanci listemiz:

Muslera
Davinson
Nelsson
Kohn
Aurier - bye bye
Torreira
Sergio O. - Nasıl yaparız bilmiyoru ama 2 yıl daha kontratı var - ucuzda değil maaşı - Çıkılmalı
Ndombele - Güle güle
Ziyech - iyi teklife gidebilir, aidatı hiç yok gibi, o hissiyatsızlığı sevmiyorum ben
Zaha - maliyetinin bir tık üstüne umarım gider
Tete - para kazandırmalı - en en en en en kötü ihtiamlde ortasahayı sağlam 8 ve 10 ile desteklersek belki farklı bir şeye evirebiliriz
Mertens - muhtemelen kalır
Icardi
C. Vinicius - bye bye
N. Zaniolo - çift forvet oynamadığımız sürece ben monte edemiyorum takıma- kanat değil bu adam.
Mathias Ross - Terkar kira / stoperlere transfer teklifi gelirse minik ihtimal
Leo Dubois - 12 kişilik yabancı kadroda bek yedeğil olarak bilemiyorum
Yusuf Demir (galiba Demirbay varken bu yabanci sayiliyor) - tekrar kira (Eyüp'ü daha çok kullanmamız lazım, o varken Yusuf'a ben gerek görmüyorum)
Cicaldau - lige çıkanlara pazarlanmalı

------------------------------

7+1 yabancı bence banko kalmalı : Muslera - Davinson - Nelsson - Köhn - Torreira - Mertens - Icardi / +1 olarak Tete'yi tuttum çünkü bence büyük rakama pazarlayamayız fakat Ortsahayı taş gibi yaparsak , bir şeyler çıkarabilirz belki - iyi rakam gelirse ama o da verilmeli.

Bunlardan : Nelsson / Sanchez ikisilinden birine ciddi iyi teklif gelebilir , olursa Emin Bayram rotasyon için geri çağırılmalı ve alternatif bakılmalı aynı kalibrede.

ŞART alınması gereken: 8 > 10 > sağ bek önemiyle , ÇATIR ÇATIR transfer olmalı - limitiymiş - şartıymış ekonomisiymişi yemem ben bu sefer o kadar. yağdıralım demiyorum ama minik farklar için 1 ay beklememeliyiz. Daha da önemlisi Kampa KESİN ve KESİN minimum 2 tanesi yetişmeli.

üsteki 7sine bu 3 pozisyon 10 ediyor . Kalan 2 kontenjan takımın ihtiyacına göre artık bakılmalı.

+ Icardi'nin Ciddi tedavi / dinlenme ile kampa %100 gelip %100 formda sezona girmesi yeni transfer efekti olur

- Günay aldığı az maçta hiç iyi görüntü vermedi bana , yedek kaleci çalışması ve entegresi bu sezon başlanmalı ve ciddi adaylar bulunmalı bunun için.
---------------------------------

BAY / KErem Aktürkoğlu / Apokerim

gibi yerli adamlarada iyi teklifler gelirse ; Kerem Aktürkoğlu'na kariyerinde başarı dileriz, BAY ve APokerime Astronomik şartlar gelirse evet denebilir.

Giden olursa bu 3lüde yerine aynı kalibra adam bakılmalı - yerli ya da yabancı.

----------------------------------

Dün Eyüp aydın ın oyuna girmesi bir spoiler gibi geldi bana. Siz ne dersiniz?
geç bile kalındı

Eyüp çok daha fazla kullanılmalıyı - hırslı ve moralli gelmişti - oturdu devamlı . ilk yarısında 2 ya da daha fazla skor bulduğun her maça dail olup rotasyona hazırlanmalıydı. çok maç etmiyor bu açıdan evet ama çelimsiz değil asla.

Pek olası değil belki ama Kerem‘in kartını başka bir gurbetçi futbolcuyla doldurmak daha mantıklı olur o halde

Aklıma gelen tek oyuncu sağlam GSli Emre Can olabilir. PL Bundesliga İtalya tecrübesi de var tutmama ihtimali yok gibi. Stil olarak birbirlerine yakınlar ama Emre fizik olarak çok daha üstünde keremin. Bir tik daha defansif ama Lucasi yedekleyebilir

Pek olası değil belki ama Kerem‘in kartını başka bir gurbetçi futbolcuyla doldurmak daha mantıklı olur o halde

Aklıma gelen tek oyuncu sağlam GSli Emre Can olabilir. PL Bundesliga İtalya tecrübesi de var tutmama ihtimali yok gibi. Stil olarak birbirlerine yakınlar ama Emre fizik olarak çok daha üstünde keremin. Bir tik daha defansif ama Lucasi yedekleyebilir
Kerem 'in gitmesi icin bir sebep yok, zaten gondermeyiz de. Ayni zaman seneye Mertens ile 10 numara icin rotasyona da girebilir.

seneye 3. forvet gibi Baran'da daha çok kullanılmalı maçlarda.

hatta ve hatta TK maçlarının erken seviyelerinde maç skorundan bağımsız bazıları cidden 90 dk kamalı- o sorumluluk hisse verilmeli.

Kötü senaryoda zaten ben çıkarım abilerim girer işi düzeltir rahatlığı olmamalı gençlerde o kadar.

İskelete dokunmadan kalan her oyuncu için gelen teklifler değerlendirilebilir çünkü 2 yıl üst üste şampiyon olan ve özellikle bu sezon epey yıpranan bir kadromuz var. Son yıllarda 3 sene üst üste yapamayan takımların ortak sorunu kadroları koruyup üzerlerine ek yaparak ilerlemeye çalışmasaydı oysa futbol taze kan işidir.

Muslera - Abdülkerim - Kaan Ayhan - Berkan Kutlu - Torreira - Barış Alper - İcardi dışında herkes satılabilir yeter ki para getirsinler.

12 yabancı demek bu sezona göre 2 yabancı eksilmesi demek bu açığı yerli ile kapatmak durumundayız bu yüzden 1-2 tane kaliteli yerli takviyesi şart bu durum mevkiden bağımsız.

En çok istediğim yerli oyuncu Enes Ünal, karakteri ve kalitesi ile bizim takıma cuk diye oturacaktır.

Seneye avrupa kupalarında grup aşaması 2 maç daha fazla oynanacak bu da öncesi ve sonrası ligde ekstra yük demek bundan dolayı yedek dediğiniz adam en az 10 maça ilk 11 başlayacaktır.

Daha 24.şampiyonluk kutlamasını yapmadan 25.şampiyonluk çalışmalarına başlayan gs taraftarı :

geç bile kalındı

Eyüp çok daha fazla kullanılmalıyı - hırslı ve moralli gelmişti - oturdu devamlı . ilk yarısında 2 ya da daha fazla skor bulduğun her maça dail olup rotasyona hazırlanmalıydı. çok maç etmiyor bu açıdan evet ama çelimsiz değil asla.
Hakemler feneri ittirmeseydi bence daha çok süre alırdı. Ama o streste Okan hoca riske girmedi hiç. İyisini de yaptı bence. Yapacağı tek hata ile tüm taraftarı karşısına alıp motivasyonu yerle bir edebilirdi... Ben de daha fazla süre alacağına inanıyorum.

Transfermarkt'a gore tapusu bizde gozukmuyor.
bu konudan emin olamiyorum - sadece Emre B 'nin lafı yüzünden oynatıldığında "aldı o zaman a.gücü" dedik - yada zaten almışlardı bizde istersek geri alırız aynı paraya önceliği almıştık sanki.

işin rezalet yani adam çok kötü sakatlandı- epey üzüldüm. Morutan olsa listemde Teteyi yollar Morutan'ı yedek sağ kanat diye tutarm.

Geri
Üst Alt