Üye Görüşü 2024/2025 Sezonu Kadro Yapılanması

Mevcut yabanci listemiz:

Muslera
Davinson
Nelsson
Kohn
Torreira
Sergio O.
Ziyech
Zaha
Tete
Mertens
Icardi

Kiraliktan donen yabancilar:

N. Zaniolo
Mathias Ross
Leo Dubois
Yusuf Demir
Cicaldau

Bu şekilde 16 yabancımız var fakat gönderilmesi düşünülen yabancılardan Oliviera dışındaki tüm yabancıları rahatlıkla gönderebiliriz bence. Kiralık ya da tapusu ile de olsa...

Zaniolo: Her zaman Serie A potansiyeli olan bir topçu. Rahatlıkla satılır.
Tete: Bonservis bedelsiz geldi. Genç yaşına rağmen cvsi dolu. Rahatlıkla elden çıkarılabilir.
Zaha: Epl'den her daim taliplisi olur.
Ross: Kontratı hafif. Satmak/kiralamak çok zor olmaz.
Cicaldau: Kontratı hafif. Fesih etsen bile edersin.
Yusuf Demir: Henüz genç, bir şekilde kiralanabilir.

6 oyuncunun gönderilmesinde bir sorun olacağını düşünmüyorum. Oliviera ise Sevr anlaşması gibi kontratı ile zor gönderilir gibi geliyor.

Bu şekilde sağ bek-8numara ve 10 numara alacaksak,

Dubois
Oliviera

İkilisinden biri ile vedalaşmak gerekiyor.

Kadroda K.Demirbay olduğu için, ben hiç düşünmeden zararına bile olsa Oliviera'yı gönderirim. Dubois'i kadroda tutarım.

@Alper Altun
Dübua da gider bence. Sergio da büyük ihtimal son maçına çıktı dün... Verdiği hizmetler için teşekkür edildi sahada... 2 si de gidecek inşallah...

---------------------------muslera--------------------------

---transfer-------sanchez------------transfer--------köhn--

-------------------torreira----------transfer-----------------

-------------------------------transfer-----------------------

-------transfer-----------------------------------barış--------

------------------------------icardi--------------------------

günay
kaan ayhan
emin bayram
kazımcan
berkan
kerem demirbay
yunus
transfer(yabancı kanat/forvet)
transfer(yerli 8 numara oynayabilecek)
transfer(yabancı 10 numara/ikinci forvet oynayabilen)

Biraz fazla hayal goruyorsunuz. Abdulkerim hem stoper olmasi hemde bu sene 30 olacak olmasindan dolayi 15 ustu rakam veren bile olmaz. Olursa Araplar verir en fazla ama Avrupa'dan hayal o rakamlar. Yarin Milan, Roma, Lazio gibi takimlar istese verecekleri rakam o kadar olur en fazla. Kendisi oyle bir durumda gitmek istese mecbur satacaksin 15'e.
30 defansif adamlar için çok kötü değil yav - ben zaten apo "kulübüm ne derse o" derse dediğim zorlanmalı diyorum.

20 ye milan istedi apo'da "başkan beni sal ya" dese tabii ki şansın yok. hatta hangi fiyatta olursa olsun çaren kalmıyor nerdeyse iyi teklife sıcak bakan topçun olursa.

BAY için ama bende hayal değil - tam bir EPL profili , orası dünya yayın geliri vs alıyor , isteyen basacak parayı.

Şöyle zımba gibi bir orta saha alalım artık hep eksik kalıyoruz orada ..fener fredi aldı çağ atladı resmen tam olarak bu bu tarz biri lazım..Hatta gönül ister ki bir tane de ofansif 8 alınsın çift 8 oynayalim

@Alper Altun harbiden erken saldın o oku. Kutlama falan yapsaydık biraz...

Sağ,solbek, merkez ortasaha, 10 numara ve forvet lazım. Nelson Sanchez giderse 1 tane de stoper şart

BAY için 20 bedava - minimum 30-35 bandı beklentisi olmalı.
Apokerim solak , hava hakimiyeti var , oyun kurabiliyor - kendisi zorlamaz "kulbüm ne derse o" modunda olursa o da min 25 bana göre.
Sampiyon olamazsak 40 milyon direk kaybediyoruz. Iyi yerli olmadan sampiyonluk imkansiz gibi

8-10 numaraya şöyle toplamda 30-40 m euro arası bir yatırım şart hem makası açmak için fırsat olacak.

Şöyle zımba gibi bir orta saha alalım artık hep eksik kalıyoruz orada ..fener fredi aldı çağ atladı resmen tam olarak bu tarz bu tarz biri lazım..Hatta gönül ister ki bir tane de ofansif 8 alınsın çift 8 oynayalim
Limit olmasa o adam bizdeydi. Limit yüzünden gitti karşıya... Bekletemedik şimanski de aynı şekilde... Hoş o iyi ki beklememiş...

30 defansif adamlar için çok kötü değil yav - ben zaten apo "kulübüm ne derse o" derse dediğim zorlanmalı diyorum.

20 ye milan istedi apo'da "başkan beni sal ya" dese tabii ki şansın yok. hatta hangi fiyatta olursa olsun çaren kalmıyor nerdeyse iyi teklife sıcak bakan topçun olursa.

BAY için ama bende hayal değil - tam bir EPL profili , orası dünya yayın geliri vs alıyor , isteyen basacak parayı.
Kisaca demem o ki Abdulkerim'in oyle bir piyasasi yok. 25 falan komik rakamlar. Elin Avrupalisi o paraya gidiyor wonderkid stoper buluyor cunku. Yasi 30 olmasi yasli anlaminda demedim daha cok piyasa yapmasi imkansiz anlaminda demeye getirdim. Yani soyle dusun, Abdulkerim 25 etse Davinson'un CV'sine bakinca minimum 40 milyon euro olmasi gerekiyor o da.

BAY daha 23 yasinda, onun piyasa yapma sansi var hala mesela CL de az cok kendini gosterdi ayrica EURO 2024'de bir iki gol atsa 25 ustu teklifler gelebilir.

Sampiyon olamazsak 40 milyon direk kaybediyoruz. Iyi yerli olmadan sampiyonluk imkansiz gibi
e tabii ki tüm kadro yabancı maaşıyla barındıramazsın - haliye yerli kaliten çok önemli hamleler için.

burda altyapından üretkenliğin ön plana çıkıyor işte- düzenini sağlaman lazım , 2 3 sezonda 2 ya da 3 oyuncuyu uzun vadeli takımında düşünebilecek hale getirmen lazım.

bu konuda planlar vardı ama 2 senede altyapı konusu bence nanay gene.

.....................................Muslera..................................
Yabancı......... Sanchez.............Apo...............Köhn
..........................Yabancı........Torreira.......................
......Zaniolo................Mertens........................Barış
........................................İcardi.....................................

........................................Günay......................................
Kaan Ayhan.....Nelsson.........Emin................Yerli
...........................Berkan.......Demirbay.....................
......Yunus.....................Ziyech.......................Kerem
................................Zaha/Yerli.................................

12 yabancılı nokta atışlarla devam

8-10 numaraya şöyle toplamda 30-40 m euro arası bir yatırım şart hem makası açmak için fırsat olacak.
Tam tersi düşünüyorum. Yüksek bonservisli oyuncu olacaksa bile öyle zaha ziyech gibi isimli oyuncu değil de. Takım oyuncusu koşan ciğersiz bir oyuncu almak lazım...

Tam tersi düşünüyorum. Yüksek bonservisli oyuncu olacaksa bile öyle zaha ziyech gibi isimli oyuncu değil de. Takım oyuncusu koşan ciğersiz bir oyuncu almak lazım...
Yok zaten yatırımlık oyuncu almalıyız 30+ bu paralar verilmez mesela en fazla 24 yaşında olmalı driplingi yüksek, fiziksek kalitesi yüksek, ciğersiz başarıya aç oyuncular olmalı.

Alper'in yazdigina katiliyorum :

Yeni Sag bek
Yeni merkez Orta saha
Yeni 10 numara/kanat forvet

Ancak, arti olarak sol bek konusunu da bir dusunebiliriz zira Kohn'un bazi fundamental eksiklikleri var bilmedigimiz bir sakatligi yoksa sayet.

Sergio elden cikarilmali cunku yararlanamiyoruz ve Kerem D. ile cok benzer tipteler (asagi yukari) o nedenle yoklugunu aramayiz. Ziyech ve Zaha'da satilirsa harika olur. Biri kalacaksa ikisinden, Ziyech olsun isterim. Ama en hayirlisi satis ile elden cikarmak ve gelen gelir ile hem ortasahaya hem kanat ve beklere "iyi" oyuncular alinmali. Neyse bakalim, once bir transferin basinda kim olacak belli olsun. Benim transfer tutturma konusundaki guvenim Okan hoca ve Erden icin sifira yakin maalesef.

Transfermarkt'a gore tapusu bizde gozukmuyor.
Morutan bize geri dönüyor Emre açıklamıştı. Oynatırsak maliyeti takım olarak kaldıramayız demişti. Mitsjö de dönüyor ama direkt Eyüp yaptıracaklar gibi. Bu iki transfer hakkında konuşmak istemiyorum ama siz beni anladınız.

Bu sene showa yönelik tüm transferlere karşı çıkacağım baştan söyleyeyim... İsim değil canını dişine katacak oyuncu istiyorum... Bir istisna İlkay Gündoğan olur...

Nereye oyuncu alacaksak alalım ama oyuncularda ilk bakacağımız özellik fizik ve dayanıklılık olsun. Özellikle orta sahada en çok buna dikkat etmek gerekiyor. Torreira hala nasıl sakatlanmadı hayret ediyorum. Adam 2 senedir orta sahayı tek başına savunuyor.

Geri
Üst Alt