Üye Görüşü 2024/2025 Sezonu Kadro Yapılanması

Zaha
Tete
Oliviera
Dubois yollanmalı kaldı 12
Cicaldau
Ross
Yusuf Demir yine kiralık verilmeli kaldı 9

İlk olarak adam gibi bir 8 no alınmalı.
Manaj yedek forvet olarak alınmalı
Bir tane de sağ bek alınmalı

Etti 12

Sanchez veya Nelsson’un talipleri çıkar ve hak ettikleri değerde teklif gelirse bir tanesi satılabilir, yerine Ozan Kabak düşünülebilir. O zaman açılacak kontenjana da hem sağ hem solda oynayabilecek bir kanat adamı alınmalı.

ziyech kesin olarak kalmalı yahu. tam çilingir oyuncu. bizim dandik ligin anadolu takımlarının savunmakta zorlandığı cinsten.

Zaha
Tete
Oliviera
Dubois yollanmalı kaldı 12
Cicaldau
Ross
Yusuf Demir yine kiralık verilmeli kaldı 9

İlk olarak adam gibi bir 8 no alınmalı.
Manaj yedek forvet olarak alınmalı
Bir tane de sağ bek alınmalı

Etti 12

Sanchez veya Nelsson’un talipleri çıkar ve hak ettikleri değerde teklif gelirse bir tanesi satılabilir, yerine Ozan Kabak düşünülebilir. O zaman açılacak kontenjana da hem sağ hem solda oynayabilecek bir kanat adamı alınmalı.
Manaj'i bosverelim.

Bülent Uygun: "Rey Manaj'a büyük takımlarımızdan ikisinin almak istediğini söyleyebilirim. Hangisini kabul edeceğiz onu düşünüyoruz"

Bülent Uygun: "Fransa'dan ve İtalya'dan 6 milyon avro, Katar'dan 9 milyon avroluk teklifler geldi. Başkanımız ve yönetimimiz 15 milyon avroluk bonservis bedeli belirledi. Ama ne olur, ne biter bunu bilmiyorum." (NTV)

[bu sabah ki aciklamalari]

ziyech kesin olarak kalmalı yahu. tam çilingir oyuncu. bizim dandik ligin anadolu takımlarının savunmakta zorlandığı cinsten.
Sakatlanmazsa yürüyerek bile 15-20 gol atar
gibi geliyor bizim dandik ligde. Avrupa için temposu elbette yetersiz. Fantastik bonservisli teklif gelirse satılır ama...

Manaj'i bosverelim.

Bülent Uygun: "Rey Manaj'a büyük takımlarımızdan ikisinin almak istediğini söyleyebilirim. Hangisini kabul edeceğiz onu düşünüyoruz"

Bülent Uygun: "Fransa'dan ve İtalya'dan 6 milyon avro, Katar'dan 9 milyon avroluk teklifler geldi. Başkanımız ve yönetimimiz 15 milyon avroluk bonservis bedeli belirledi. Ama ne olur, ne biter bunu bilmiyorum." (NTV)

[bu sabah ki aciklamalari]
Kolpa yapıyor olabilir. 4-5 milyona biter oyuncu isterse. Herif sanki bize gelmek istiyor ben o izlenimi aldım.

Avrupa futbolundan biraz uzağım. 8 numaraya kimi alabiliriz?

bu arada ilk 11'in tamamının yabancı olacağı senaryoda anadolu takımları sanıyorum bu seneye nazaran daha güçlü olacaktır.

Kolpa yapıyor olabilir. 4-5 milyona biter oyuncu isterse. Herif sanki bize gelmek istiyor ben o izlenimi aldım.

Dünya da futbolcu mu yok? Karagümrük ün yarmasını alsak daha fazla iş yapabilir bence...

Manaj yedek icin cok pahali olur bence. O paraya hem daha iyilerini bulabiliriz.

8 numaraya biraz arastirma yapmak lazim suan aklima direk bir kac oyuncu gelmiyor, aksam kutlamalar bitsin yarin bir bakmak lazim. Nice'deki eleman olabilir. (Thuram)

Bu sene showa yönelik tüm transferlere karşı çıkacağım baştan söyleyeyim... İsim değil canını dişine katacak oyuncu istiyorum... Bir istisna İlkay Gündoğan olur...
bu şekilde bakınca zaten

Zaha - tutmadı (tamam istatistik var mı var , ama bence uyuşamadık)
Ziyech - üstteki sorun, bence maaş karşılığı futbol var
Tete - fıs

mantık çerçevesinde bonservissiz hamleler doğruydu ama maaş bedeline karşılık aldığımız kısımlar patladı maalesef.

öyle çalım malım bilmemnde.

Okan hocam sistemine istediğin adamlar kim - Emre Zeytinli dese , emre zeytinli alınmalıdır.

Mutlaka gönderilmesi gerekenler:
Serge Aurier
Tanguy Ndombele
Sergio Oliveira
Tete
Carlos Vinicius (zaten kiralık)

İyi bir teklif gelirse satılabilecek oyuncular:
Kerem Aktürkoğlu
Wilfried Zaha
Davinson Sanchez veya Victor Nelsson (ikisinden biri)

Diğerleri takımda tutulmalı.

Zaniolo, Yunus gibi oyuncular da takımda kalsa iyi olur.

Muslera, Davinson, Torreira ve Icardi yine banko ilk 11. Köhn ve Mertens rotasyona dahil olacaktır.
Bu sene geliş kadar girdişlerde de çok iş var. Diğerleri gidebilir. Çoğu da Eyüp yapacak gibi geliyor.

bu şekilde bakınca zaten

Zaha - tutmadı (tamam istatistik var mı var , ama bence uyuşamadık)
Ziyech - üstteki sorun, bence maaş karşılığı futbol var
Tete - fıs

mantık çerçevesinde bonservissiz hamleler doğruydu ama maaş bedeline karşılık aldığımız kısımlar patladı maalesef.

öyle çalım malım bilmemnde.

Okan hocam sistemine istediğin adamlar kim - Emre Zeytinli dese , emre zeytinli alınmalıdır.
Ziyech için fikrim biraz değişik. Bonservis ödemediğimiz için verilen maaşa takılmıyorum. Adam saf yetenek. İstediği zaman müthiş oynuyor. Zaniolo mu ziyech mi desen ziyech derim. Yeter ki oynamak istesin.

Ramos,de paul,carrasco ve feliximizin parçalıyı giyme zamanı geldi

Dünyada futbolcu çok elbet de dünyadan da gidip Vinicius’u getiriyorsun işte.
Kiralık devre arası son gün transferlerinden. Son dk bakambu ya teklif gelip gitmeseydi büyük ihtimal vinicius gelmezdi. Bir de takım içerisinde eski arkadaşlarının da olması etken oldu sanırım...

stediği zaman müthiş oynuyor. Zaniolo mu ziyech mi desen ziyech derim. Yeter ki oynamak istesin.
adamın ayağı müthiş - hiç itirazım yok. ben takımda belli dozda hırslanamayan adamı görünce garibime gidiyor .

Zaniolo ile kıyas yapılmaz - çok farklı tipteler.

ya baktığında ne düşünürsen düşün kadro ile ilgili

bizim 8 - 10 ksmında Torreira ile baraber CUK adam getirirsen , kimi koyarsan koy ileride x2 x3 verimilik oluşacaktır.

8 ve 10 a acımadan bütçe ayarlanmalı.

Geri
Üst Alt