Gürbüz Kayalar
Ulubatlı Souness
- 5 Temmuz 2012
- 31.687
- 21.003
- 2.643
3 hafta önce oynadık, bize karşı top oynayamadılar
Oysa ki görmek istemeyen gözler için ne çok bahane varmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3 hafta önce oynadık, bize karşı top oynayamadılar
Adamlar bizi yenerler dedin, ben de zaten oynadık yendik dedim ne bahanesi yahuOysa ki görmek istemeyen gözler için ne çok bahane varmış
Adamlar bizi yenerler dedin, ben de zaten oynadık yendik dedim ne bahanesi yahu
Berabere kaldığımız kötü dediğimiz hatay maçında gol beklentisi 3,52 idi. 20 hafta boyunca fenerin 3,5 gol beklentisi olduğu bir maç hatırlamıyorum küme düşmesi kesinleşen adana maçı hariç. Evet sorun transfer orada çokça katılıyorumSürekli kötüye giden oyunumuz var son 1-2 aydır ve iyiye gidecek gibi bir izlenim vermiyor, transfer de yapılmıyor temel sorun bu
Bir maç üzerinden yorumlanacak şey değil, geldiğimiz noktada oyunumuz şampiyonluk oyunu değil
bravo. son derece doğru bir post. 4 maç 12 puan = şampluk demektir.Fb daha iyi oynuyor ve transferleri indiriyor
Cimbom düşüşte ve son haftalarda zor bir fikstürü var
6. Haftaya kadar 6 puan fark korunursa ve o maçta kaybetmezsek cimbom şampiyon diyebiliriz
Aksi senaryoda fifty fifty yazı tura atışı gibi bir son olur
Berabere kaldığımız kötü dediğimiz hatay maçında gol beklentisi 3,52 idi. 20 hafta boyunca fenerin 3,5 gol beklentisi olduğu bir maç hatırlamıyorum küme düşmesi kesinleşen adana maçı hariç. Evet sorun transfer orada çokça katılıyorum
Bence tam tersi. Bundan sonraki 16 maçı hep fenerle yapsak şampiyonuz derim. Bizim takım güçsüz takımlara karşı rehavete giriyor ve bazı futbolcular maçı salıyor. Rakip iyiyse ona göre oynuyoruz fener maçında o yüzden rahatımFutbolcuların bireysel performansındaki ve oyundaki düşüşün etkilerini zorluk seviyesi yüksek maçlarda daha çok görürüz bu gidişle
Geçmişle yaşanmıyor malesef
Bence tam tersi. Bundan sonraki 16 maçı hep fenerle yapsak şampiyonuz derim. Bizim takım güçsüz takımlara karşı rehavete giriyor ve bazı futbolcular maçı salıyor. Rakip iyiyse ona göre oynuyoruz fener maçında o yüzden rahatım
Mertens yunus osimhen sanchez apo özellikle fener maçına karakter koyacaklarUmarım dediğin gibi olur
yüzde yüz gs
Sen hangisine oy verdin ahbapBravo Vasfi abi
Sen hangisine oy verdin ahbap
Cb nedirdüşünüom daha rey kullanmadım
ama 51 c.b. gibi duruo
Cb nedir