GSC Anket 2024-25 Şampiyonu?

Şamp

• Kullanılan toplam oy
    58
  • Anket kapatılmış .
Fb mart-Nisan gibi çakılır biz şampiyon oluruz yine rahat olun

Adamlar bizi yenerler dedin, ben de zaten oynadık yendik dedim ne bahanesi yahu

Sürekli kötüye giden oyunumuz var son 1-2 aydır ve iyiye gidecek gibi bir izlenim vermiyor, transfer de yapılmıyor temel sorun bu

Bir maç üzerinden yorumlanacak şey değil, geldiğimiz noktada oyunumuz şampiyonluk oyunu değil

Sürekli kötüye giden oyunumuz var son 1-2 aydır ve iyiye gidecek gibi bir izlenim vermiyor, transfer de yapılmıyor temel sorun bu

Bir maç üzerinden yorumlanacak şey değil, geldiğimiz noktada oyunumuz şampiyonluk oyunu değil
Berabere kaldığımız kötü dediğimiz hatay maçında gol beklentisi 3,52 idi. 20 hafta boyunca fenerin 3,5 gol beklentisi olduğu bir maç hatırlamıyorum küme düşmesi kesinleşen adana maçı hariç. Evet sorun transfer orada çokça katılıyorum

Fb daha iyi oynuyor ve transferleri indiriyor

Cimbom düşüşte ve son haftalarda zor bir fikstürü var

6. Haftaya kadar 6 puan fark korunursa ve o maçta kaybetmezsek cimbom şampiyon diyebiliriz

Aksi senaryoda fifty fifty yazı tura atışı gibi bir son olur
bravo. son derece doğru bir post. 4 maç 12 puan = şampluk demektir.

Berabere kaldığımız kötü dediğimiz hatay maçında gol beklentisi 3,52 idi. 20 hafta boyunca fenerin 3,5 gol beklentisi olduğu bir maç hatırlamıyorum küme düşmesi kesinleşen adana maçı hariç. Evet sorun transfer orada çokça katılıyorum

Futbolcuların bireysel performansındaki ve oyundaki düşüşün etkilerini zorluk seviyesi yüksek maçlarda daha çok görürüz bu gidişle

Geçmişle yaşanmıyor malesef

Futbolcuların bireysel performansındaki ve oyundaki düşüşün etkilerini zorluk seviyesi yüksek maçlarda daha çok görürüz bu gidişle

Geçmişle yaşanmıyor malesef
Bence tam tersi. Bundan sonraki 16 maçı hep fenerle yapsak şampiyonuz derim. Bizim takım güçsüz takımlara karşı rehavete giriyor ve bazı futbolcular maçı salıyor. Rakip iyiyse ona göre oynuyoruz fener maçında o yüzden rahatım

Bence tam tersi. Bundan sonraki 16 maçı hep fenerle yapsak şampiyonuz derim. Bizim takım güçsüz takımlara karşı rehavete giriyor ve bazı futbolcular maçı salıyor. Rakip iyiyse ona göre oynuyoruz fener maçında o yüzden rahatım

Umarım dediğin gibi olur

yüzde yüz gs

3 ii transf yapar isek biz heralt
aksi durumda kadro darlığı nedeniynen puan kayıpları kaçınılmaz olacağı için ifb olur i says

Arena'daki Fener maçında Fener'i yenersek ligi kurtarırız bence.

Geri
Üst Alt