2024/25 Sezon Fikstürü Belli Oldu

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
2024-25 sezonu Süper Lig fikstür çekimi 11 Temmuz Perşembe günü saat 14.00'de TFF Riva tesislerinde gerçekleştirilecek.

1720699506023.png

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yine son derbi Fener ile olmasin. Yillardir ayni nedense.

Bu defa Bjk gelsin.

bu fiksturu ayarlayan ekibi kovmuslardir umarim hepsi alinin adami

Herkes fikstürü biliyor.

FB ilk yarı kendi evinde, bizle derbisi kendi evinde,
ilk maç kek takım içeride 5 atıp havaya girecekleri,

biz en zor şehir deplasmanıyla başlarız, mesela nere sıcak orası olur Antalya filan.

Ligin son 5 haftası içerisinde de GS-FB olur.

Fenere gene ilk 10 hafta 26 puan toplayacak fikstür yapmışlar lige gene tam gaz havayla sokturacaklar adamların kadrosu oturunca da zorlu fikstürleri başlayacak gel de bu fikstürün adaletli olduğunu bir kişi anlatsın. Geçen sene bizim fikstüre bu kadroyla fener girse 10'ncu hafta havlu atardı. Adamlar her sene fenerin kurulan kadrolarına adaptasyon süreci tanıyor.
Geçen senede söylemiştim klasik senaryo değişmez bu sene Avrupa dönüşleri yine iç sahada oynarlar bizse Anadolunun en ucra köşelerine gider yorgunluktan pertimiz çıkar.

Son şampiyon olarak ilk maça biz çıkacaz bakalım kimi denk getirecekler.

Son şampiyon olarak ilk maça biz çıkacaz bakalım kimi denk getirecekler.
bizim şamp olduğumuz senelerde oluyor mu bu mesela fb - ts şamp olarak ilk oynadıklarını hatırlıyorum.

2022-23 sezonuna şamp trabzon oynamış ilk maçı

istanbulspor 0-2 trabzonspor

sezonu şampiyon tamamladık

2023-24 sezonuna yine trabzon başlamış

trabzonspor 1-0 antalyaspor biz diğer gün kayseri ile 0-0 berabere kaldık

kimse de çıkıp bi şey demiyor

bizim şamp olduğumuz senelerde oluyor mu bu mesela fb - ts oynadıklarını hatırlıyorum.

2022-23 sezonuna şamp trabzon oynamış ilk haftayı

istanbulspor 0-2 trabzonspor

sezonu şampiyon tamamladık

2023-24 sezonuna yine trabzon başlamış

trabzonspor 1-0 antalyaspor

kimse de çıkıp bi şey demiyor
Avrupa maçları varsa sonradan başlıyorlar ama maç yoksa sezonu ilk açan takım son şampiyon oluyor.

Yıllardır Fner kupayı bizim sahada alsın diye uğraşıyorlar gtlerinde ptlıyor bakalım bu sene ne yapacaklar.

Yanindaha ne kadar gelistirebilirler bilmiyorum ama gecen iki sezonki planlamalarinin ustune cikmalarini bekliyorum. Bu haramzadelerden beklenir.

Geri
Üst Alt