- 16 Haziran 2010
- 202.159
- 154.035
- 6.838
2024-25 sezonu Süper Lig fikstür çekimi 11 Temmuz Perşembe günü saat 14.00'de TFF Riva tesislerinde gerçekleştirilecek.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçen senede söylemiştim klasik senaryo değişmez bu sene Avrupa dönüşleri yine iç sahada oynarlar bizse Anadolunun en ucra köşelerine gider yorgunluktan pertimiz çıkar.Fenere gene ilk 10 hafta 26 puan toplayacak fikstür yapmışlar lige gene tam gaz havayla sokturacaklar adamların kadrosu oturunca da zorlu fikstürleri başlayacak gel de bu fikstürün adaletli olduğunu bir kişi anlatsın. Geçen sene bizim fikstüre bu kadroyla fener girse 10'ncu hafta havlu atardı. Adamlar her sene fenerin kurulan kadrolarına adaptasyon süreci tanıyor.
Bizi Antalya veya Adana sıcağına atarlar 2. hafta Trabzon maçı koyarlar zorlanarak başlatmaya çalışırlar.Biz bodrum icerde başlarız
bizim şamp olduğumuz senelerde oluyor mu bu mesela fb - ts şamp olarak ilk oynadıklarını hatırlıyorum.Son şampiyon olarak ilk maça biz çıkacaz bakalım kimi denk getirecekler.
Avrupa maçları varsa sonradan başlıyorlar ama maç yoksa sezonu ilk açan takım son şampiyon oluyor.bizim şamp olduğumuz senelerde oluyor mu bu mesela fb - ts oynadıklarını hatırlıyorum.
2022-23 sezonuna şamp trabzon oynamış ilk haftayı
istanbulspor 0-2 trabzonspor
sezonu şampiyon tamamladık
2023-24 sezonuna yine trabzon başlamış
trabzonspor 1-0 antalyaspor
kimse de çıkıp bi şey demiyor