GSC Haber 2024/25 Sezonu Formaları Satışa Sunuldu

Yeni sezon formalarını

• Kullanılan toplam oy
    147
  • Anket kapatılmış .
böyle bir şey mümkün mü sence

1c0329c3deec6dd07aaf9c8e5d37426c.jpg

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Sevgili renktaşlar, artık bu ıslak yapışan forma muhabbetini bıraksak mı. Euroda da gördüğümüz gibi bütün formalar ıslanıp yapışıyor. Zaten forma ıslanmasa ter vücutta kalır.

ben olsam columbia'ya forma yaptirirdim
omnicool patenti ile futbolcu asla terinden dolayi hararet hissetmez

Dünya üzerinde Puma formalardan şikayet eden bir futbolcu var mı ciddi soruyorum? Şöyle poşet, böyle su tutuyor insanı yoruyorsunuz ya.

Var hatta oyun esnasında formayı değiştiren de var. Milyonların döndüğü dünyaca ünlü firma adam gibi forma yapamıyorsa daha neyi konuşuyoruz. 5 sene boyunca bu rezilliği çekeceğiz artık.

Var hatta oyun esnasında formayı değiştiren de var. Milyonların döndüğü dünyaca ünlü firma adam gibi forma yapamıyorsa daha neyi konuşuyoruz. 5 sene boyunca bu rezilliği çekeceğiz artık.
Kim o futbolcu merak ettim bakayım.

Fas maçında olmuştu hatırlıyorum. İsmini veremem çünkü hatırlamıyorum. Şu bizim gibi takıma yakışmayan kalitesiz leş formalar nasıl savunuluyor aklım da almıyor.
Öyle bir bahsediliyor ki sanki merdiven altı üretim yapan firma ile anlaşmışız. Adidas, Nike, Puma işte dünyanın her yerinden kulüpler en çok bunları kullanıyor. Formamızın kumaşı en üst kalitede olsun diye senede bilmem kaç milyon euro daha az almayı kabul edebilecek bir kulüp değiliz.

Öyle bir bahsediliyor ki sanki merdiven altı üretim yapan firma ile anlaşmışız. Adidas, Nike, Puma işte dünyanın her yerinden kulüpler en çok bunları kullanıyor. Formamızın kumaşı en üst kalitede olsun diye senede bilmem kaç milyon euro daha az almayı kabul edebilecek bir kulüp değiliz.

Merdiven altı üreten firma bundan daha iyi üretirdi sorun zaten orada renktaş

Formalar ter tutuyor, poşet gibi duruyor, kimse bu konuyu fark etmemiş.

Aston Villa oyuncularının bu sezonun 'ıslak görünümlü' formasından memnun olmadığı bildiriliyor
Aston Villa, kadın takımının bazı üyelerinin endişelerini dile getirmesinin ardından forma tasarımlarını nasıl geliştirebilecekleri konusunda Castore ile birlikte çalışıyor.

Çarşamba günü, birçok kadın oyuncunun Pazar günü Kadınlar Süper Ligi'nde Manchester United'a karşı oynayacağı sezon açılışı maçında formayı giyme ihtimalinden memnun olmadığı yönünde haberler çıktı.

Tüm formalar aşırı kalitesiz duruyor bence Nike’tan sonra. Bence en üst kalitede de değiliz önem açısından Puma’da. Vasat kaldı bu yıl formalar bence.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt