- 10 Haziran 2019
- 10.007
- 8.574
- 873
böyle bir şey mümkün mü sence
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dünya üzerinde Puma formalardan şikayet eden bir futbolcu var mı ciddi soruyorum? Şöyle poşet, böyle su tutuyor insanı yoruyorsunuz ya.
Kim o futbolcu merak ettim bakayım.Var hatta oyun esnasında formayı değiştiren de var. Milyonların döndüğü dünyaca ünlü firma adam gibi forma yapamıyorsa daha neyi konuşuyoruz. 5 sene boyunca bu rezilliği çekeceğiz artık.
Kim o futbolcu merak ettim bakayım.
Öyle bir bahsediliyor ki sanki merdiven altı üretim yapan firma ile anlaşmışız. Adidas, Nike, Puma işte dünyanın her yerinden kulüpler en çok bunları kullanıyor. Formamızın kumaşı en üst kalitede olsun diye senede bilmem kaç milyon euro daha az almayı kabul edebilecek bir kulüp değiliz.Fas maçında olmuştu hatırlıyorum. İsmini veremem çünkü hatırlamıyorum. Şu bizim gibi takıma yakışmayan kalitesiz leş formalar nasıl savunuluyor aklım da almıyor.
Öyle bir bahsediliyor ki sanki merdiven altı üretim yapan firma ile anlaşmışız. Adidas, Nike, Puma işte dünyanın her yerinden kulüpler en çok bunları kullanıyor. Formamızın kumaşı en üst kalitede olsun diye senede bilmem kaç milyon euro daha az almayı kabul edebilecek bir kulüp değiliz.