- 12 Temmuz 2009
- 60.878
- 24.259
- 2.968
formadan anlamayan renkdaslar goruyorum maalesef.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
renktaşlar fiyatı 6.000 TL olan formamız çıktı mı satışa?
gs logosu vardır inşallahBeyler, Elhamdülillah forma geldi (alternatif forma siparisi vermistim). Made in Turkey olmasi ayri bir gurur verici olay. Formanin kendisi güzel, benimkinde Türkiye Logosu yok, bide sponsorsuz.
Türk bayrağını yanında göndermediler mi? Yoksa eğer storedan yaptırabilirsin.Beyler, Elhamdülillah forma geldi (alternatif forma siparisi vermistim). Made in Turkey olmasi ayri bir gurur verici olay. Formanin kendisi güzel, benimkinde Türkiye Logosu yok, bide sponsorsuz.
Alim mi sana formaTürk bayrağını yanında göndermediler mi? Yoksa eğer storedan yaptırabilirsin.
Foto alabilir miyiz rtaşBeyler, Elhamdülillah forma geldi (alternatif forma siparisi vermistim). Made in Turkey olmasi ayri bir gurur verici olay. Formanin kendisi güzel, benimkinde Türkiye Logosu yok, bide sponsorsuz.
Yurt disinda yasadigim icin, GS Store gitmek biraz sorunlu olabilirTürk bayrağını yanında göndermediler mi? Yoksa eğer storedan yaptırabilirsin.
Tabiki, nasil birsey istersin?Foto alabilir miyiz rtaş
logo ve yıldızlar kabartma mı yapıştırma mı
Cok sükürgs logosu vardır inşallah
Boşver rtaşYurt disinda yasadigim icin, GS Store gitmek biraz sorunlu olabilir
Tabiki, nasil birsey istersin?