2024/25 Sezonuna Dair Kötü Hisleriniz?

fenerin kadro yapılanması arupa hazırlıkta süreç olarak sağlam adım atamayacağı - taraftarının iki yönetimide zıt kitleleri olduğundan seslerin erkenden çıkacağı dönemde,

5inci vitese takıp mutlak dominasyon moduna gene kendi kendimize kriz çıkararak geçemeyecek olma hissi.

Asla katılmıyorum; yetkililer böyle düşünmez umarım. Kiradan dönenler, gözden çıkarılan bazıları kadar bile verimli olamazsa hiç şaşırmam...
ya egzajere ediyorum zaten.

demek istediğim, sahada oynanan futboldan, kaliteden ziyade, daha çok fb başkanının ligi getirebileceği durum sebebiyle kötü hislere sahibim.

2 kez üst üste şampiyon olunan önceki sezonların sonrasında ciddi hatalar yapıldı, bu defa yapılmaması lazım, evvela duygusallık tarihe karışmalı. Hiç katkı veremeyenler ve katkı verse dahi artık bireysel kariyer hedefleri olanlar ile yollar ayrılmalı. Ederini bulanı satmaktan çekinmemek lazım ve yerlerini kadayıf olmuş isimlerle doldurmaya uğraşmamak gerekiyor. Orta sahada Torreira'nın yanında Berkan'ın bile fark yarattığı şu ortamda, artık fizik kapasitesi güçlü defansif olarak da iş yapabilen Fred tarzı bir oyuncu alınması şart. Demirbay, Sergio, Cicaldau bilmem ne gibi çıtkırıldım orta saha topçularına bulaşılmamalı. Mertens'in muadilini bulmak zor olacak ama oraya da iyi bir takviye lazım. Bir tane sağlam kanat oyuncusu, mümkünse sol ayaklı ve sol kanatta oynayabilen, Barış Alper stilinde biri gerekli. Şu ters ayaklı kanat işine bir süre ara vermeliyiz. Zaten eldeki topçular da gerektiğinde ters kanatta oynayabiliyor ama sol ayaklı olup da sol kanatta oynayabilen adamımız hiç yok. Ve pek tabii sağ bek. 4 adet nokta transfer yapılarak ve eldeki miyadı dolan isimler gönderilerek bu takım güzel işler yapmaya devam edebilir. Duygusal davranılır ise gene başa döneriz, şampiyonluğu hediye ederiz.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

en başta zaten erden timur yoksa beklentiyi minimuma çekmeye çalışacağım becerebilirsem

onun harici,
*2 sezonluk şampiyonluğun getirdiği rehavet ile dursun'un transfere bütçe ayırmaması, takım başarısını geri plana atıp projelere yönelmesi.
*gidecek iyi oyuncuların yerlerinin dolmayacak olması
*kaan ve köhn, demirbay, mertens (kahramanım) gibi isimlere güvenilip onların yerine değil, onlara alternatif transferler yapılması
*icardi'nin fizik olarak bu sezondan da kötü hale gelmesi
*icardi'yi 50-60 maç oynar diye düşünüp yerine yine 3. yedek ayarında bir forvet alınması

Sezonu namağlup kapatamayız diye korkuyorum. İçim ürperiyor ya 1 mağlubiyet alırsak diye.

FB , 0 beraberlik 0 mağlubiyet ile ligi süpürecek ve sadece 9 gol yiyerek imkansıza yakın bir rekorla şamp. olacak.

Kabullenelim.

Geri
Üst Alt