2024 asgari ücreti

Karı bakanı asgari ücret hesaplıyor yav
Bunlardan daha iyi hesaplarım.

1702881661077-aa-20231211-33155921-33155914-asgari-ucret-tespit-komisyonunun-ilk-toplantisi-basladi-1.jpg

Zam gelmesin. Zam gelmesi bir boku değiştirmiyor daha çok batıyor insanlar. Maaşlara %30 zam gelse bu sefer %50 zam yapıyor köpekler her ürüne. Bir bok anlamı kalmıyor sonra.

abi 17 bin olması için %60 zam yapmalılar
En son şöyle yapıyoruz tarihi zam diyip %54 yaptılar ki o da ekonominin tepetaklak gittiği(gerçi hala öyle :asd:) dönemde götü kurtarmak için yapılan hamleydi.
Muhalefet kendini yok etmiş kaybedebilecek bir şeyi olmayan bir seçime gidiyoruz.
%35-38 arası beklentim var maximum bu kadar.

abi 17 bin olması için %60 zam yapmalılar
En son şöyle yapıyoruz tarihi zam diyip %54 yaptılar ki o da ekonominin tepetaklak gittiği(gerçi hala öyle :asd:) dönemde götü kurtarmak için yapılan hamleydi.
Muhalefet kendini yok etmiş kaybedebilecek bir şeyi olmayan bir seçime gidiyoruz.
%35-38 arası beklentim var maximum bu kadar.
Seçim olacağı için 40-50 arası bir şey gelecektir. Bir de temmuzda da zam yok. Bakalım.

Asgari ücreti arttırmakla ekonomi düzelmiyor işte arkadaş düzelmiyor hatta her şey daha da kötüye gidiyor. Önce güçler ayrılığı ilkesini geri getirin, ülkede adaleti tesis edin de yabancı yatırımcı güvenip ülkene gelsin. Bunu yapmadıktan sonra asgari ücreti 30 bin de yapsan hiçbir şey değişmeyecek.

ürün ve vergilerde zam oranı önemli %16500 bekliyorum

Seçim olacağı için 40-50 arası bir şey gelecektir. Bir de temmuzda da zam yok. Bakalım.
%2+2 lerin tartışmalarından nerelere geldik ya.
Müthiş derecede para anlamını don sürat yitirmeye devam ediyor.

Ben seçim konusunda bir korku yaşamayacaklarını ve etki etmeyeceğini düşünüyorum. Kırılımı 2023 içinde yaşadık ve o son umut zaten kırıldı bu saatten sonra sonraki genel seçime kadar öğrenilmiş çaresizlik sürer.

%2+2 lerin tartışmalarından nerelere geldik ya.
Müthiş derecede para anlamını don sürat yitirmeye devam ediyor.

Ben seçim konusunda bir korku yaşamayacaklarını ve etki etmeyeceğini düşünüyorum. Kırılımı 2023 içinde yaşadık ve o son umut zaten kırıldı bu saatten sonra sonraki genel seçime kadar öğrenilmiş çaresizlik sürer.
O da doğru.

Biz ne dersek diyelim hepi topu iki üç kişinin keyfine kalmış zaten.

Her dönem açlık sınırının biraz üstüne rakamı çıkarıyorlar maaş zamları eski düzene dönüp senede 1 kez yapılacağı için 17.000 yaparlar.

Geri
Üst Alt