⚽ 2024 Süper Kupa | Galatasaray 0-5 Beşiktaş | MS | 3 Ağustos | ATV

sezonu acalim hayirlisiyna

Ekli dosyalar

• IMG_1435.webp
    IMG_1435.webp
    31,2 KB · Görüntüleme: 21
Ne yapıp edip bu şikebahçenin arka bahçesi küçük şikeci bozuntularına saplamalıyız.

Yok immobile yok Paulista derken daha maça çıkmadan bunların mabadı kalkmış.

Hazır havaya girmişken çakıp geçmemiz lazım.

Okan hoca umarım güzel bir performans ile başlar sezona.

Bana göre çok kritik maç

SM-S901E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Jedson driplingleri ile bizim ortasahayi tarumar ettikce yönetime olan küfürler havada ucusacak

kartaloğlan mı?

8 numara şu maça yetişseydi keşke. Neyse her şartta kupayı alıcaz Batsuayi'nin golü var.

Yenilir ve kupayı verirsek tinercilere, yönetimi geçtim Okan hoca ciddi anlamda eleştirmeye başlanabilir, hoca derbilere özel hazırlar genelde takımı umarım fener maçındaki laubalilik istisnadir

Beşiktaş oyun ezberi olmayan aşağı yukarı yeni kurulmuş sayılacak bir takım. Biz kim oynarsa oynasın bir arada oynamaya alışmış ve hep aynı oyunu oynayan bir takımız bundan dolayı ciddi avantajlarımız var.

İlk 11 konusunda ise kampa ilk günden itibaren katılan oyuncuların oynatılması taraftarıyım neticede hepsi bizim oyuncumuz Barış Alper, Kerem gibi oyuncular 2. yarıda oyuna dahil olabilir. Merkezde ise Berkan Kutlu oynamalı bana göre çünkü her zaman sezona full hazır giren bir adam muhtemelen Demirbay oynarsa erkenden şişecektir.

Bilet aldım ve 3 arkadaş maçta olacağız, Galatasaray bizi hiç bir zaman mahçup etmedi yine etmeyecektir.

Resmen %50 orta saha gücüyle çıkıyoruz şu maça. Torreira sadece.

Bize karşı pasla çıkabilen her takım sorun yaratır. özellikle açık alanda rafa topla buluşursa topu ağlarda görürüz. zaten orta sahada torreira berkan diyorlar, hücum yönünden orta sahada iyiyce kısırlaşacağız parma maçı gibi ve çile çekeceğiz. tabii bu dursun beyefendinin transfer yapması için iki şeyin olması lazım. birinci rezil sonuçlar, ikincisi de istifa baskısını hissetmesi.

Bariş alper gibi oyuncu varken barişi oynatmayip ziyech ile oynarsa heriflerin sol bekleri çay sigara yapar o kanadi.

En acı verecek şekilde yenelim. Euro 24 ile başlayan olimpiyatlar ile devam eden şerefsizliklerine güzel bir cevap olsun.

Bu macta en az Süper Kupa kadar önemli birsey var: Bjk'nin moralini lig baslamadan yok etmek. Gio hoca konusunda süpheliler zaten. Bu maci alirsak cok agir bir darbe olur onlar icin.

Harbiden Beşiktaş bu kadar para harcayıp gio'yu hangi mantıkla getirdi merak ettim. Bari immobileye görmeyeceğin parayı hoca olarak de zerbiye gömseydin veya portodan ayrılan conceicao'ya gitselerdi.

şu maç ile ilgili gs lehine en güvendiğim detay, gs'ın bjk'a göre çok daha geniş bir oyuncu havuzunun olması.

olası bir uzatmada bu bizim için çok büyük bir avantaj.

bjk muleka'yı da vermiş galiba, yedekten yapabilecekleri bir tek muçi hamlesi var. gerisi henüz yeni forma şansı bulan genç oyuncular ve vasat yerli topçular.

ancak ilk onbir olarak hiç de fena değiller bence.

Geri
Üst Alt