⚽ 2024 Süper Kupa | Galatasaray 0-5 Beşiktaş | MS | 3 Ağustos | ATV

İlk 11 başlayanlardan Berkan'ı hariç tutabiliriz elinden geleni baya yaptı.
Onu da niye çıkardı anlamadım açıkçası.

Zaten ön tarafa bütün ofansif herifleri doldurdu, saçma sapan 2 forvet koydu falan. Bunların yükünü az çok çekecek adamın yerine etliye sütlüye karışmayan Demirbay'ı aldı.

Adamın maç içinde maç sonunda aldığı bütün kararları fiyasko bugün.

Yattım yattım tekrar kalktım
Yazdım yazdım sildim

Nelson, Köhn, Berkan, Ziyech çok kötülerdi
Ama ana sebep rakip İmobil-Semih çıkmışken senin ortada sadece Toreira ve her pası hatalı ve geriden çıkmaya yardım edemeyen Berkanla oynamandı

Aslında tek taktikli hocamız biraz düzgün rakip olduğunda ne yapacağını bilemiyor, ilerleyen dakikalarda da panikliyor

45’te Berkan dururken Mertens çıktı, oyuna tüy dikti
İlerii top taşımayı bırak 2 kez geriye ama rakibe pas atam Ziyech dururken de KeremA çıkarıldı

Ayrıca oyun üstünlüğünü bırak başabaş oyun dahi yokken 45’te 2 forvete dönmek fecahatti
Zaten gecikmedi 2. gol geldi

60’ta Berkan çıkıp KeremD girmesi sorunlardan birini apaçık gösterdi
Yine 60’ta Ziyech çıkıp Yunus girmesi de başka bir sorunu gösterdi
Ziyech-Berkan acayip aksıyordu çünkü
Ziyech oyunda hiç yoktu, Berkan da her pası yanlış, ortasahada ondan beklenen bağlantı kurmada sıfırdı
Zaten rakip hoca 8 dk sonra Semihi çıkarıp Onana alarak hemen önlem aldı

Ama 75’te 2 kanat, 2 de forvet oyundayken Toreira çıkıp 3. kanadın girmesi resmen İNTİHAR oldu

Yani rakip hocaya napayım diye sorsaydı Toreira çıkarıp bir kanat daha al derdi

45’te Ziyech-Berkan’ı çıkar, Barış-KeremD al oyuna
Oyun üstünlüğü alıp skor alamadıysan 70 gibi KeremA/Zaha yap, sonra sonlara doğru Mertens/Bats yap
Oyun üstünlüğü de alamadıysan önce Mertens/Yusuf veya Yunus (ama ortada oynayacak) ya da Sergio bile olabilirdi ortayı tam 3’le
En son 80’den sonra Bats’ı al

Yani 75. dakikada İcardi, Bats, Zaha, Barış, Yumus ilerde
KeremD tek başına ortada
Ne olmasını bekliyordu acaba hoca

Ha bu arada ben olsam 45’te Ziyech, Berkanla birlikte Köhn’ü de çıkarırdım
O da kötü ötesiydi ve kesinlikle ligde birkaç maç hariç onunla çıkılmaz

Bu rezilligi avrupada hatiri sayilir hir basari paklar. En iyisi uzunca bir sure futbol takip rtmemek. Hatayi yensen nolcak

Bakın göreceksiniz bjk 4 hafta nin toplaminda 5 gol atamayacaktır ama bize tek maçta atabildi

1722732408423.png

:red:

Bakın göreceksiniz bjk 4 hafta nin toplaminda 5 gol atamayacaktır ama bize tek maçta atabildi
Bjk bile inanamadı bu skora doğrudur atamayabilir. Ama biz bu oyun anlayışı ile azcık düzgün her takımdan 4, 5 yeriz. İşin kötüsü Hoca skorun nedenini hala anlamıyor.
Dak.45de çift forvete döndüğünde maç gitti dedim. Bu anlayışla Batsuayide çöp olur. İlerde iki pressiz oyuncu ve ortasahayı eksiltmek ne demek.
Sonra ortasahada koşan iki adamdan birinide çukarıp tek ortasahaya döndü sonra onuda çukarıp Sıfır ortasahaya döndü inanılacak gibi değil. Ziyec yerine aldığı Yunus her topu kaybedip aptal aptal hareketler yapatken onu ortasahaya koymaya çalıştı, Dayıyı stopere çekti kimse ne yaptığını anlamadı. Halbuki Kaanı ortaya alıp orayı kapatsa Barışı sağ brke çekse olurdu.
Sonuç olarak biz Icardi Batsuayi yaptığı her maçta puan kaybederiz bu sezon. Bunu yaparsan son 10 dakika yaparsın. Hadi yaptın o zaman kanatların Zaya, Ziyech, Kerem, Yunus olmaz. Dünyada durağan çift forvet kalmadı hatta çoğu büyük takım forvetsiz sisteme döndü. Ortasahayı üç hatta 4 oyuncuyla oynatıp alan kapatıyor her takım. Okan hoca bunu görmüyorsa bitmiştir o iş.

Bizimkiler maç kazanmaktan bıkmış. Bu sezondan beklentim azalıyor.

5 hazırlık maçında dandik takımlardan 12 tane gol yemeyi oyuncu eksikliğine bağlayıp aynı şekilde çıkan Antrenör yenilgiyi hakeder.

5 hazırlık maçını izleyip gözü kapalı analiz eden rakip antrenör elini kolunu sallayarak yenerdi. Öyle de oldu.

Sorun 5 hazırlık maçında 1 arpa boyu yol ilerletemedi. Tüm sorunu oyuncu eksikliğine bağladı ve maç sonunda gördük ki bağlamaya devam ediyor

Geçen sezon'da ne vakit Ziyech-Zaha ile çıktımiz vakit kötüydük...
Hangi akla aynı şeyi denemek istedi anlamadım..

Bir Kanat çizgi ve dinamik koşan kanat olmalıdır daima.

Bu maçla anladık ki ilk önce Sanchez yazılır defans'a

Geri
Üst Alt