⚽ 2024 Süper Kupa | Galatasaray 0-5 Beşiktaş | MS | 3 Ağustos | ATV

Yönetim de çok kötü be arkadaş 2 senedir ortasaha alamadılar. Bir sürü gönderilecek adam hep var hepsi fuzuli kadroda ve bütçede yer işgal ediyor.

Takımda topu 10 metre sürecek adam yok paslaşa paslaşa Beşiktaşın kalesine mi gireceğiz ilginç. Tek Kerem var o da baskıda kayboluyor önüne atmak lazım. Takım çok çok temposuz oyunculardan oluşuyor bana göre, avrupada ağır rencide oluruz bu kadroyla.

Bu statta mac izlemek cok zevksiz ya, acaba topcular icin oynamak da mi bu kadar zevksiz kestiremiyorum. Kotu bir mac, top bizde daha fazla ama uretkenlik yok.

Ziyech ve Kerem sahada yoklar gibi, Mertens de oyle. Top defans ikilimiz, Torreira ve uzun top arasinda donuyor.

Ikinci yarinda Baris ve Zaha girer muhtemelen. Sag bek, orta saha merkez bu takim icin cok kritik gercekten. Kaan da orta sahaya iyi alternatif olur.

Böyle saçma gol yersen, orta sahada berkanla oynarsan skor böyle olur

Beşiktaş’ta bir numara yok, şans eseri maçında başında avans golü attılar, sonra topun arkasına geçtiler.
Bizimkilerin pek bir şey oynama niyeti yok şu ana kadar

Koca takım yine barış alper in ayağına bakacak şaka gibi yaa milyon eurolar saciliyor bu adamlara vallahi bak şaka gibi

Kereme laf edenler kör herhalde. Takımda ileride aksiyon alan tek topçu. Çok laf edecekseniz Ziyech orada ona edin. Yine başladı Kerem boklamaları.

Şansa bala ikinci golü de yedik mi iyice tarumar oluruz

Oyuncular arasında inanılmaz mesafe kopukluğu var

Futbolcu ismi saymayı bırakın, sahadaki oyunun sorumlusu oyun sahasının kenarında seyrediyor.

Köhn kim ne veriyorsa verin gitsin,
Kerem de full zarar gitsin artık,

Fizik olarak güçlü Barış Zaha yerine vitaminsizleri bu zemine süren Okan hocayı kutluyorum.

Geri
Üst Alt