- 6 Eylül 2014
- 93.417
- 64.282
- 4.608
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beğenirmisin ihtiyar Margot Robbie Hanımı ben bayılırım kendilerine.Avatardaki kim gardaş
Bu avrat daha güzeldi. Yaşlanmış herhaldeBeğenirmisin ihtiyar Margot Robbie Hanımı ben bayılırım kendilerine.
Git gozluklerini tak yav dede puslu göruyon bellikiBu avrat daha güzeldi. Yaşlanmış herhalde
Bu engelleme nerden oluyordu. Neyse yoksaydimGit gozluklerini tak yav dede puslu göruyon belliki
Benimi engelleyecen heaBu engelleme nerden oluyordu
Yok 1 tane şizofren engelledim yoksaydim. Tamamen görmemek olayı var miBenimi engelleyecen hea
E engellediysen niye soruyon kaldırmak için mi profiline gir orada yoksayılanlar varYok 1 tane şizofren engelledim
İsmi bile gozukmesin istiyorum hiç görmeyeyim. Sadece içerik engellendiE engellediysen niye soruyon kaldırmak için mi profiline gir orada yoksayılanlar var
Engellyince gözukmez ki lan zaten icerik vs tamamen engelli oluyor iste.İsmi bile gozukmesin istiyorum hiç görmeyeyim. Sadece içerik engellendi
Basınca görülüyor. Merak ediyon nededi diyeEngellyince gözukmez ki lan zaten icerik vs tamamen engelli oluyor iste.
Hem süper kupayı kaybedip, hem clye kalmazsak yaşayacağım şok:
Yoo. Gerçi sen paylaşsan yiyebilirdin.Şunu paylassam bani yerdim
Ben bütün cezaları bunun yüzünden yedim sanırımYoo. Gerçi sen paylaşsan yiyebilirdin.

Hem süper kupayı kaybedip, hem clye kalmazsak yaşayacağım şok: