⚽ 2024 Süper Kupa | Galatasaray 0-5 Beşiktaş | MS | 3 Ağustos | ATV

Yediğimiz gol çok bozdu her şeyi. Ama hücumda hiç iyi değiliz, dahası pas hataları çok saçma boyutta artık. Buna çözüm bulunması zaruri.

Berkan disinda oynayan yok

Rakip de birsey oynamiyor nelsson’un hediye ettigi bir gol var onun disinda savunma da bekliyorlar

Sans bulduk ama ziyech atamadi

Ziyech den bu mac iyi bir performans beklentim vardi ama bayagi kötü oynuyor

Bu kadar rezil bir oyun olmaz. Top kayıplarında rekor kırdık. Onlar da rezil biz de.

Kerem ve Ziyech maçı vermek için ellerinden geleni yaptılar.

Ziyes ve kerem top kaybetme yarisi yapiyorlar.2. Yari barisla baslar.70 de zahayi alir kerem yerine.Berkan - demirbay degisikligi olur.Çok kotuyuz cok.Inanilmaz top kaybediyoruz.Hocanin cok acil mudahale etmesi lazim.

Kerem ve Ziyech alternatif olmalı bana göre hadi solda Barış oynayacak desek sağ taraf yine sıkıntı. Zaha da var elimizde o da yetersiz. Kanat transferi şart oğlu şart hemde iyisinden.

Vasat bir mac, iki takim da kotu. GS'in bu kadar kotu olmasi kabul edilemez ama, BJK yeni hoca yeni takim falan ama bizim mazeret ne dir? Kerem'in yaptigi pas hatalari inanilmaz. Gecen senenin kopyasi olacak bir sene, sadece biraz daha puan kaybederiz gibi, Icardi formunda olmazsa baya fazla puan kaybederiz..

Su sag bek ve orta sahadaki cocuk bir gelsin belki toparlariz. Ziyech biraz sanssiz bu mac, sonlara dogru girdi olaya, ilk 20-25 dk sahada yoktu. Icardi de geriye gelip pas yapmasi lazim, belli ki takim onu besleyemiyor..

anlamadıgım şey 2 senedir birbirini tanıyan oyuncular nasıl bukadar pas hatası yapabiliyor

Buarada mertenside unutmayalım şut atması gereken 2 pozisyonda rezil paslar verdi sahada yok oda

Berkan kendi standartlarinda,
Kerem stada gelmemeliydi,
İcardi zaten gelmemiş.
Kaan iyice hantal, yorgun göründü. Leş bjkye kendi sahamızda top oynatiyoruz. Umarım gün sonu ceza almam ama zor tutuyorum kendimi

Geri
Üst Alt