⚽ 2024 Süper Kupa | Galatasaray 0-5 Beşiktaş | MS | 3 Ağustos | ATV

Yemişim transferini
Biz beşiktaşa koyacağız arkadaş

şu stada hayatta bir daha gitmem.

@Uğur İz

son bjk-gs maçını izledim. gs muhtemelen o maçın kadrosundan neredeyse 8-9 oyuncu ile aynı çıkacak. bjk'de ise rafa+gedson+immobile+paulista değişikliği olacak gibi.

bjk köhn tarafından maden gibi işlemiş rachica ile. raşit çevirmiş çevirmiş, cenk atamamış. sonra ghezzal geçmiş sağ öne, köhn sağolsun onu da karşı karşıya bırakmış bir kere, ghezzal atamamış.

sanchez iyi oynamış bizde. muhtemelen bu maç olmayacak.

orta sahada zaman zaman çok boşluklar vermişiz de bjk'in ağır orta sahası değerlendirememiş. bu sefer gedson+rafa gibi dripling ile top taşıyan iki adamları olacak.

duran toptan pozisyonlar vermişiz yine.

umarım iyi çalışıyoruzdur. vallah zor geçecek gibi.

@Uğur İz

son bjk-gs maçını izledim. gs muhtemelen o maçın kadrosundan neredeyse 8-9 oyuncu ile aynı çıkacak. bjk'de ise rafa+gedson+immobile+paulista değişikliği olacak gibi.

bjk köhn tarafından maden gibi işlemiş rachica ile. raşit çevirmiş çevirmiş, cenk atamamış. sonra ghezzal geçmiş sağ öne, köhn sağolsun onu da karşı karşıya bırakmış bir kere, ghezzal atamamış.

sanchez iyi oynamış bizde. muhtemelen bu maç olmayacak.

orta sahada zaman zaman çok boşluklar vermişiz de bjk'in ağır orta sahası değerlendirememiş. bu sefer gedson+rafa gibi dripling ile top taşıyan iki adamları olacak.

duran toptan pozisyonlar vermişiz yine.

umarım iyi çalışıyoruzdur. vallah zor geçecek gibi.
Köhn'e ligde üstünlük kuramayan kanat olmadı ki zaten. Demirbay da gezinip durmuştu. Kaan hazır olsa sağa Kaan, sola Jelert koyalım derdim de bayağı yorgun görünüyordu Kaan.

Demirbay da gezinip durmuştu o maç. Asla ilk 11 başlamamalı. Zaha, Ziyech'le hazırlık maçlarını oynadık ama çok statik kalıyoruz. Biri yedek olmalı bence ki Zaha olmalı. Kızacan yine ama Şuayip de Icardi'den hazır durumda.

Tinerciler kazanır gibi duruyor maalesef, özellikle bu yönetim o kadar tepki çekti ki, muhtemelen bu maç üzerine tuz biber olur. Okan hocayı da sıkıntıya sokacak bir süreç başlayabilir. Genellikle böyle zamanlarda saha skorları ile birlikte tam bir kaos hakim oluyor camiaya, geçmiş tecrübeler bunu gösterdi hep. Bakalım gerçek olacak mı yoksa sadece kuruntudan mı ibaret göreceğiz.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Muslera
Kaan Nelsson Abdulkerim Köhn
Torreira Demirbay
Ziyech Mertens Zaha
Icardi

———Icardi———
-Zaha-Ziyech-Baris-
—Torreira—Kaan—
Kohn-Abdül-Nels-Jelert
———Muslera———

Torreira-Kaan ortasahasi mükemmel olurdu.

Ama gel gör ki Okan hocam hem ortasahayi hem sag beki riske atmayi tercih ediyor. Yazik.

güzel on bir renktaş yalnız köhn kaldırmaz bu maçı onun yerine Balperle başlayalım solbekte Zaha balper ezer geçer soldan blowtaşı
Hoca 100% oynatır.

Bana kalsa sağda Kaan solda Jelert oynasın derim ama Jelert'i 1 ay sonra falan ancak ilk 11'de görürüz. Millet aldığı topçuyu ertesi maç hemen sahaya sürer nedense hep bizde hazır olmaz oyuncular. Çocuk muhtemelen taş gibi ilk kamp görmüştür Kopenhag'da.

Günok
Svensson Paulista Colley Masuaku
Musrati Gedson
Rashica R.Silva Semih
Immobile​

fena değil aslında. biz de pek hazır değiliz ortada geçer ama Icardi'nin fark yaratmasını bekliyorum

Icardi kesinlikle oynamak zorunda

Kötü oynadiginda bile golcü sansi var herzaman tehlike yaratiyor derbilerde

Bjk’yi da sever bi bu sezon tüpras da atamadi orda da golün icindeydi musrati’nin hemen yanindaydi

KPL TRBND KRLR KZLR
ŞMD SKS ZMN DŞ KRTLLR
GT ĞLN ÇRŞ DYYR MSN
NN SKCK GLTSRY
bşktş NN SKMY GLDK bştkş
GTNDN KN LMY GLDK
ÇRŞY TCVZ TMY GLDK
bşktş NN SKMY GLDK bşktş
Bu ne Osmanlıca mi yazdın sesli harf yok, şasi oldum

Zor mac, ite kaka yeneriz bir sekilde ancak Jelert 11 baslamaz onu belirtelim.

Geri
Üst Alt