Emre Kalem
Kırmızı Üye
- 31 Ocak 2019
- 1.997
- 1.762
- 698
3.lig topcusuna 3 kuruş teklif gelmiyor Cafer.. Malesef..Hahahahahahahhahahagg
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
3.lig topcusuna 3 kuruş teklif gelmiyor Cafer.. Malesef..Hahahahahahahhahahagg
nasıl gelmiyor yahu. sociedat 12 verdi işte. ispanya basınında yazdı hatta.3.lig topcusuna 3 kuruş teklif gelmiyor Cafer.. Malesef..
Kendi oyuncunla ilgili dalga geçercesine yorum yapınca eline ne geçiyor. Mutlu mu oluyorsun.Kerem'in ilk 11'de olması çok iyi oldu BJK için.. Pozisyonu bulursa 3.lig topçusunun kaçırmayacağı golleri kaçırır.. Sol kanat otobana döner defansif açıdan.. Sol taraftan doğru düzgün top çıkaramaz hale geliriz bütün yük Ziyech ve diğerlerine biner.. Hatalı pas tercihleri cabası..
bir lig şampiyonluğu, 4er tane türkiye kupası+süper kupa'ya bedeldir bence. tabi sonuçta kupa kupadır da, 1 maçla kazanılan bir kupa işte. bu maçın bence en önemli yanı derbi olması yaw.
Kim iyi kim kötü hocaya bırakıyorum şuan güvenip. Zaha da iyiydi bence hazırlık maçlarında ona bakarsan, Mertens'e %100 asisti gitti.keremden iyi degil malesef
kerem hazırlık macında icardiye yine servisleri yaptı icardi atamadı
Kimseyle dalga geçmiyorum.. Git maç konularına Kerem'e kanser olan herkezi alıntıla alıntıla yaz o zaman..Kendi oyuncunuzu eleştirmeye , dalga geçmeye utanmıyormusunuz diye..Kendi oyuncunla ilgili dalga geçercesine yorum yapınca eline ne geçiyor. Mutlu mu oluyorsun.
Rashica 2 kere geçişte arkaya sarktı diye o maç "sol taraf maden oldu" olarak kaldı. Maçı tekrar izlersen Köhn açısından iyi oynadığı bir maç olduğunu göreceksin.gs iki senedir ligde rekor üstüne rekor kırdı ve neredeyse tüm maçları domine etti. iki sezondur ligde ideal onbiri ile çıkıp da sıkıntı çektiğini gördüğümüz çok az sayıda maç oldu. toplasak 5 maçı geçmez bence. sadece lig için ve ideal kadro ile oynadığımız maçları sayıyorum. zaten iki sezonda neredeyse 200 puan aldı bu takım.
nadir sayıdakı zorlandığı bu maçların ikisi bence bjk'ye karşı oldu.
ligde bize en ters gelebilecek orta sahaya sahip bir takım bjk. dripling ile top taşıyan mücadeleci oyunculara karşı bizim orta sahamız çabuk geçiliyor malesef.
2 sene önce mesela 1-3'lük maç var inönü'de... oliviera ve adekugbe felaketi.
şimdi her ikisinin birer gömlek iyisi demirbay ve köhn var.
zaten son bjk maçında, köhn tarafını maden gibi işlemişlerdi.
negatif basmıyorum ve zerre totem değil. çok çok zor maç.
iki kere mi?Rashica 2 kere geçişte arkaya sarktı diye o maç "sol taraf maden oldu" olarak kaldı. Maçı tekrar izlersen Köhn açısından iyi oynadığı bir maç olduğunu göreceksin.
Buyuk yarasi varnasıl gelmiyor yahu. sociedat 12 verdi işte. ispanya basınında yazdı hatta.
NeredesinBuyuk yarasi var
Cayir cayir kerem konusunda
Can keleş dümdüz koşarak elek etti.Diğerlerini saymaya gerek yok.10 kişinin 9 kişisine karşi elek olmuş üstune üstlük rakibi ceza sahamiza yakin yerde karşiliyor.Suç oyuncuda değil zaten hücumcu kanat alip 1e1de hadi sen git alphonso davies gibi top kes gibi oynatiyor hoca.Bahsettiğiniz bjk maçında Köhn ilk yarı Rashica tarafından madara edildi yahu neyse ki Rashica düzgün değerlendiremedi pozisyonları. 2. devre biraz daha toparladı fakat yine yetersizdi. O maç sonrası ümidi kestim ben zaten Köhn'den.
öyle deme.Bahsettiğiniz bjk maçında Köhn ilk yarı Rashica tarafından madara edildi yahu neyse ki Rashica düzgün değerlendiremedi pozisyonları. 2. devre biraz daha toparladı fakat yine yetersizdi. O maç sonrası ümidi kestim ben zaten Köhn'den.
Stada intikal ediyorum simdiNeredesin