⚽ 2024 Süper Kupa | Galatasaray 0-5 Beşiktaş | MS | 3 Ağustos | ATV

İki kanatta da tahtaya her zaman ilk barış yazılır. Bunun aksini düşünüyorsak hiç boşuna 35-40m muhabbeti yapmayalım kendimizi de komik duruma düşürmeyelim.

Bir yeni transfer daha varmış

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sanchez son maçına 15 gün önce çıktı. Lig devam etse 1 maç cezalı olmasına denk. Takım yeni değil, oyuncu yeni değil. Defansın bu şekilde alarm verirken Cupa Amerika 11’ine seçilen Davinson’u oynatmamak.

Sorsan Okan Buruk’un forma adaleti falan derler. Elindeki Nelsson’dan da, Apokerim’den de daha formda.

Okan hocamın Zaha düşmanlığına anlam veremiyorum.

Zaha bu maç 11 olmali idi, Okan hoca haksızlık yapmistir. Madem 11 oyuncusu görmüyor ise yolları ayıralım. Yedek oyuncuya bu senelik ücret verilmez. Zaha süreci yanlış yönetiliyor.

SM-S926B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Engelli tribunu burdaymis bakin kim var

IMG_20240803_202547.webp

Sanchez son maçına 15 gün önce çıktı. Lig devam etse 1 hafta oynamamasına denk. Takım yeni değil, oyuncu yeni değil. Defansın bu şekilde alarm verirken Cupa Amerika 11’ine seçilen Davinson’u oynatmamak.

Sorsan Okan Buruk’un forma adaleti falan derler. Elindeki Nelsson’dan da, Apokerim’den de daha formda.
kusura bakmayında bu yorumlar çok yanlıs ve bilmedigindenmi nedir cogu taraftar yapıyor

davinson kerem barış apo bu adamlar gecen sene mahvoldular sonra kupa oynadılar ve özellikle yerliler cok az tatıl yaptılar diger oyuncular 1 ay tatil yaparken bu cocuklar 1 hafta tatille geldi yani insan dogasına aykırı hazır olmaları zaten kamp görmediler

ben olsam ligin ilk haftasına kadar tatil verirdim özellikle davinson ve barışa

Geri
Üst Alt