Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sanchez son maçına 15 gün önce çıktı. Lig devam etse 1 maç cezalı olmasına denk. Takım yeni değil, oyuncu yeni değil. Defansın bu şekilde alarm verirken Cupa Amerika 11’ine seçilen Davinson’u oynatmamak.
Sorsan Okan Buruk’un forma adaleti falan derler. Elindeki Nelsson’dan da, Apokerim’den de daha formda.
var hakemi kim bilen var mi?
kansiz malok mu bakiyor yine
Haci ne anlatiyon ya davinson bile kendini yazmazdi 11e su mactaSanchez son maçına 15 gün önce çıktı. Lig devam etse 1 maç cezalı olmasına denk. Takım yeni değil, oyuncu yeni değil. Defansın bu şekilde alarm verirken Cupa Amerika 11’ine seçilen Davinson’u oynatmamak.
Sorsan Okan Buruk’un forma adaleti falan derler. Elindeki Nelsson’dan da, Apokerim’den de daha formda.
Kerem mi geriye geliyormuş.Aldığım duyumlara göre hoca Köhn'e güvenmediği için Zaha'yı kesmiş. Kerem geriye daha çok yardım eder diyerek.
o zaman Kerem niye 11’de?kusura bakmayında bu yorumlar çok yanlıs ve bilmedigindenmi nedir cogu taraftar yapıyor
davinson kerem barış apo bu adamlar gecen sene mahvoldular sonra kupa oynadılar ve özellikle yerliler cok az tatıl yaptılar diger oyuncular 1 ay tatil yaparken bu cocuklar 1 hafta tatille geldi yani insan dogasına aykırı hazır olmaları zaten kamp görmediler
ben olsam ligin ilk haftasına kadar tatil verirdim özellikle davinson ve barışa
Okan hoca kendi dediKim diyo
zaha bu takımda işi yokKerem mi geriye geliyormuş. Zaga
o zaman Kerem niye 11’de?
Bu maç oynar, sonra Hatay maçında yedek başlar. Tatilden geç dönse anlarım.. Hala izinde olsa da anlarım. Ama bu adam daha sezonu kapatmadı, hali hazırda da yedekte. Yedekte olacağına sahada olsun.
Zahanın oynaması gerekiyordu ilk yarı en azından 55 e kadar2-0 veya 3-1 yeneriz ama kadro tuhaf. O çok yoruldu bu çok yoruldu falan kupa finaline çıkıyorsun bunlar değişik bahaneler. Zaha'ya hazırlık maçlarında şov yaptırdın şimdi görmezden geliyorsun o zaman şovu beğenmedin demektir. Yine kazanacağız da tuhaf işler bunlar.
Tier 8Okan hoca kendi dedi
2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi