⚽ 2024 Süper Kupa | Galatasaray 0-5 Beşiktaş | MS | 3 Ağustos | ATV

Kamp kamp diyip duranlar, kamp yiyen oyuncuların şu acınası halini bir anlatsın da dinleyelim. Özellikle Ziyech'in.. Ama bunun haricinde bahsedilmesi gereken daha önemli bir durum var. Koca hazırlık döneminde her maçta Zaha ve Batshuayi oynatılmışken, daha ilk maçtan ikisinin birden olmaması ve takımın açık ara en heyecan veren ismi Barış Alper'in değil de Kerem'in tercih edilmesi neyle açıklanır? Bu artık hocalık mevzusu değil, bu artık karakter ve insanlık mevzusu... Oldum olası adil olmayan her durumdan nefret ettim, bugün de aynı durum geçerli. Maç sonunda kazanırız kazanmayız o ayrı ama şu hareket hiç iyi birşey değil, takım içinde de net gruplaşma sebebi. Koca ilk yarıda sadece 2 faul yapmışız, bu kadar mücadele özürlü takım olur mu, top bile kazanamadılar.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yav yesin de rahatlayın ya. Nelsson'un bireysel hatası olmasa 0-0 bitecekti devre. 2 takım arasında bariz kalite farkı var. Bazı oyuncular daha ham biraz ritim bulsunlar atarız.
Bu maça özgü birşey değil ki. Gözle görülür bir problem var takımda, bu kadar çok top kaybı yapan bir takımın düzen tutması imkansız. Keremin kaybettiği top ile kontraya çıkan bjk golüde atabilirdi. Bahsettiğin kalite farkını görmedim, sekiztaş defansı evlere şenlik, ama sen her aldığın topu rakibe verirsen defansın pek bir önemi kalmıyor.

Barış sağ bek mi

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Dünyanın en iyi topçusu giriyor sonunda.

Geri
Üst Alt