⚽ 2024 Süper Kupa | Galatasaray 0-5 Beşiktaş | MS | 3 Ağustos | ATV

Okan buruk sen oğlunuda al tatile çık forma adaletin bile yok

2201117SG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takım aşırı derecede yorgun bitkin ya iki pas yapamadık kamp yorgunluğu var hepsinin birsen kötü oynaması imkansız bariz yorgun takım Torreira bile kötü

Ne oyun yikabiliyoriz, ne pres yapabiliyoruz, ne uzun top oynuyoruz. Yani bu sezon basi filan hikaye. Alan topu gidiyor. Ne calistilar, ne yaptilar bugune kadar anlamiyorum. En pas hatasi yapmaz dedigimiz, 3 4 Kritik hata yapiyor

Sükuneti koruyalım yapacak bir şey yok, takım hazır değil ve eksikler ortada. Sol bek ve orta saha lazım, on numara da bakılmalı ayrıca.

Hazırlık maçlarında kadro çok değişti, oyuncular yüklemedeydi falan dedik de bunun açıklaması yok gerçekten. Bu kadar bitik olacağımızı beklemiyordum. Utandım vallaha maçtan önce artist artist konuştuğuma.

Bizim esaslı teknik taktik bilen bir hoca ihtiyacımız var.

sezon başı kampını her takım yapıyor, benficanın maçını izledim feyenord ile mesela adamlar topu ısırcak gibiydi ezdiler geçtiler feyenoordu, başka takımlarda örnek verilebilir fulhamı da gördüm, bi te biz kamp yorgunuyuz herhalde

Bunların beynine vura vura öğreteceksin top kaybı yapmamayı.

Ancak o dilden anlar bunlar.

Yahu kötüyüz işte kötüüüüü

Okan kötü oynatıyor takımı

Yanlış taktik ve yanlış 11'ler sürüyor sahaya

2 senedir şampiyon olması kalite değil tam tersi tsl'nin ne kadar kalitesiz bir lig olduğunu gösterir

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt