⚽ 2024 Süper Kupa | Galatasaray 0-5 Beşiktaş | MS | 3 Ağustos | ATV

5 tane yeriz

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Bundan sonra forumda okanı eleştirdiğim zaman alıntılamaya bile yüreği yetmeden laf çakan sözde skor taraftarları boş boş konuşmasın futbolu izliyorsunuz ama izlediğiniz şeyden bir halt anladığınız yok

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Diyecek bir şey yok, tarihi rezil bir skor. Karşımızdaki takım gerçekten vasat bir takımdı ama biz inanılmaz kötü bir takımdık. Organize kaliteli bir ekip gelseydi bugün rekorları alt üst edebilirdik tersten.

Şampiyonlukmus oymus buymuş .Derhal istifa.Bu nedir lan.Okan hoca bi git rezil ettin takimi butun orta sahayi bosaltti manyak herif. Ulan 11 adam cikarsam sahaya soyle rezillik yasatmam takima ayiptir anasini satayim.Yonetim trknik direktor acil istifa.Yuruyun gidin.Galatasaray boyle seyleri kabullenmez kabullenemez.Defolun gidin.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2 de mobil veri bitiyor yazdı kapadım
Benim için maç 2-0 hala

Bu arada batşuayisi olan ağlar
Gudubet biri bu
(Alakasız olsada maçla)

Karalar bağlanacak bir durum yok ama hata da çok. Evet Okan hoca lig baslarinda ağır yükleme yapıyor takima bu sonuçta kabul edilemez bu geniş kadro bu maçta ancak bu şekilde kötü yönetilebilirdi. Maç başındaki hata da tüy dikti. Ders olsun inşallah.

Esas sorumluları unutmayın

Dursun ve yöneticilerini unutmayın

Diğer suçlular 3.4. sırada gelir.

Bu skor Dursun'un defolmasına sebep olsun lütfen

Ulan sanki durum 0-1 ve biz CL finali oynuyoruz. Orta sahayı boşaltmak nedir yahu.

Istisnasız her türk TD yapıyor bunu, çıldıracağım artık.

Böyle bir skorun ardından üst üste 4 yıl şampiyon yapsa bile hoca değişikliği elzemdir gerekeni yapalım lütfen

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

La yenilirsin 1-0 2-0 bitirirsin. Şu rezilliği yaşatmaya utanmıyor musun davar herifler 5-0 ne?

Bu maçla okan buruk ve yönetim miyadını doldurdu artık hazırlık maçlarından belliydi takımın bok gibi oynadığı

Geri
Üst Alt