⚽ 2024 Süper Kupa | Galatasaray 0-5 Beşiktaş | MS | 3 Ağustos | ATV

Bu arada 5 yediğimiz takım öyle aman aman iyi bir takım değil; biz aşırı aşırı kötüydük. Victor zaten maçta yok idi; Okan hoca ve takım ise tutuk başladı berbat bitirdi.

1722716419411.webp

İzlesinler. Dursunda orda olmalı ama kaçmış stadtan her zamanki gibi. Kaypak herif

hazırlık maçlarında çıkarmadı dersi hoca, bangır bangır geldi şu skor ve oyun. tek iyi yanı cl play off öncesi olması oldu. davinson barış jelert 11 e direkt girmesi lazım

Çok zor bir skor keza yorumlaması da zor ama herşey denk geldi ve bu sonuç oluştu. Sezon başları maalesef ki kanayan yaramız her zaman bu tarz sıkıntıları çekiyoruz bu dönemde. Bu skorun negatif yönleri çok fazla ama bu skordan kendimize motivasyon ve sezon başlangıcı için ders çıkarmamız gerekiyor. 5-0 yenilsen de 1-0 yenilsen de kupayı kaybediyorsun skora takılmanın ve gereğinden fazla üzülmenin manası yok. Hatay maçında puan kaybetmemizi ve Play-off turundan elenmemizi engelleyecekse bu mağlubiyetten mutlu bile olabiliriz takım üzerindeki gereksiz rehaveti bitireceği için.

Hazırlık maçlarını herkes küçümsedi ama ne olacağını gösterdi, Almanya 2. Lig takımından da 5 gol yedik neyini anlatıyorsunuz.
Yok yükleme yapıyormuş falan takımda disiplin yok

SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hazırlık maçındaki mağlubiyete niye üzülüyorsun demişti bir üyemiz kullanıcı adını unuttum kusura bakmasın.

Niye üzüldüğümü anlamıştır şimdi eğer bunu okuyorsa.

Hazırlık maçlarını herkes küçümsedi ama ne olacağını gösterdi, Almanya 2. Lig takımından da 5 gol yedik neyini anlatıyorsunuz.

Disiplin yok orasi kesin. Amaaan bosver zihniyeti birde.

Her sezon ayni yalani yiyen taraftara ne demeli:d

Bu takim kampta ne yapti???
Idmanda ne yapiyor??
Bunlarin hali ne ulan?
Top durduramiyorlar paslasamiyorlar ne bu rezillik???

maçı izlemedim
ne oldu hiçbir fikrim yok
erden timur'un gitmesine daha çok üzülmüştüm
o yüzden skoru görünce pek bir şey hissetmedim

bjk iğrenç bir camia tineri çekip 1 ay sosyal medyayı zindan ederler gidip tsden filan yeseydik keşke.

Herifler yürüyerek hücum etti.Hoca öyle izledi.Yetmedi ortasahayi hepten boşaltti.

Bu takım bu hocanın ipini çeker 2-3 haftaya diyeyim.
Ya sihirli değnek değecek aklını başına alacak yada ağustos sonuna oyuncuların çoğu bunu yer.

bjk iğrenç bir camia tineri çekip 1 ay sosyal medyayı zindan ederler gidip tsden filan yeseydik keşke.

İkinci 6-0 olacak bak gör senelerce 5-0 diye ütüleyecekler kafamızı. Zaten ellerinde bir şey yok onlara oyuncak veriyoruz.

Trabzon’a böyle kaybetsek onlar iki güler geçerdi..

aile yemeği falan vardı - göz ucuyla maçı açtım telefondan ....

dk 1 i görünce (gülerek) kapattım.

sonra baktım (gülerek) 3-0 gördüm.

sonra skora bktım (gülerek) 5-0 i gördüm.

(gülerek)

ufak ağrılar yormak istemedik - deniyoruz - fizik yüklemeler - parma maçında saçmasapan rotasyonlar - trasnferlerinin 1 dk daha süre alamadığı bir hazırlık dönemi.

Kaotik sezona hazır olun.

Geri
Üst Alt