2024 UEFA Süper Kupa | Real Madrid 2-0 Atalanta | MS | 14 Ağustos | TRT 1 | Kupanın Sahibi REAL MADRİD

Hafif Atalanta daha iyi gibi. Real’in ön hattı çok uyumsuz şu ana kadar. Süre alacaktır oturtmaları
Vallah daha iyi bir takim su ana kadar yok zaten ilk yari bitti. Her iki takimin da az ufak tehlikeli pozisyonlari oldu yani Atalanta daha iyi diyemem.

Zaten takimin oturmasi ve ozellikle Mbappe'nin takima adapte olmasi biraz zaman alacak, daha ilk resmi maclarina cikiyor her iki takimda.

meğer 6 numara bir takım için ne kadar önemliymiş bu maçta daha iyi anladık

Gtd0.gif

Real inanılmaz atlet bi takıma dönüşmüş ama beyinleri yok. Modriç ve Kroos gibi iki beyni aramamaları imkansız bana göre.

atalanta çok yüksek eforlu oynuyor real madrid'in yedek kulübesi güçlü, atalanta tam tersi

2-0 gibi skorla real madrid kazanır

Bir işlere daldım maçı unuttum ilk yarıyı izlemeyi, sofascore'da skoru göstermemesi normal mi ya? 1500 tane maç koymuşlar bir bu yok.

Edit: Şimdi çıktı. Kafa buluyorlar benimle.

Mbappe kendisini çok sola atarak oynamaya çalışıyor. Vini de Mbappe'nin o kaçtığı alanları değerlendirerek oynayan biri normalde. İlk maçlarında çok üst üste biniyorlar.

Geri
Üst Alt