Ali Burak Uz
Aslan Üye
- 28 Temmuz 2011
- 9.821
- 15.254
- 2.433
Bu Dursun yetki falan alamaz..
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hamaseti kes
3 yıldır bbden çıkıyoruz dedin çıkamadın yalan söyledin
Boey,biletler,vip,forma,store,şl gelirleri cart curt bütün para buhar oldu sağbek bile aldırmadın
Salon diye kafa ütülüyosun 9 senedir daha kazma vuramadın
Kb ı 1 sene önce açıyodun, en iyi ihtimalle 1.5 sene gecikmeli açıcaz o da kör topal
Floryayı erdenle biz yapıcaz dediniz sonra çark edip adamı küstürüp ciklet parasına satma peşine düştün
Ne olur ne olmaz diye sözleşme bile yapmışsın ipotek koydurmuşsun bbden çıkmak için floryayı satmayı şart haline getirmişsin
Amatör branşların hepsi rezilleri oynuyo
Ali stadı bastı ortada yoktun
Evet söyle bakalım şimdi sen hem yalancı hem de beceriksiz bi adam değilmisin
sizin ben adanıza sokayım
Bunun oncesi sonrasi var mi
Boyle aptal aptal konusanlara sinir oluyorum millete laf veriyolar
Yaw zaten adamin o anlamda demedigini biliyorumSn. Reşit Ömer Kükner ağabey divan kurulundaki açık ara en büyük Cimbomlulardan biridir.
Reşit Ömer Kükner: "Fenerbahçe'nin en yükseğinden en altına seviyesi Rambo Okan seviyesidir"
Galatasaray SK Kurumsal İletişim Direktörü Reşit Ömer Kükner: "Fenerbahçe'nin en yükseğinden en altına seviyesi Rambo Okan seviyesidir." (GS TV) "Futbolcularımız tam ağlama işareti yaparken, Ali Koç yan locadan bizim oturduğumuz yere atladı. Başkanımız Mustafa Cengiz'e bir şeyler söylemeye...www.gscimbom.com.tr
Teröristler montajla da terörizm yapıyor ortada bir materyal olmadığında. Çözüm konuşmamaktan değil başka alternatiflerden geçiyor. Bize önce terörle mücadele konusunda kararlı liderler lazım, hem yönetimde hem taraftar önderleri içinde, hem de medyadaYaw zaten adamin o anlamda demedigini biliyorum
Yine de nereye cekilecegi teroristlerin nasil kullanacagi belli
Gereksiz olmus