2024 Yılı Divan Kurulları Genel Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu Dursun yetki falan alamaz..

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Hamaseti kes

3 yıldır bbden çıkıyoruz dedin çıkamadın yalan söyledin

Boey,biletler,vip,forma,store,şl gelirleri cart curt bütün para buhar oldu sağbek bile aldırmadın

Salon diye kafa ütülüyosun 9 senedir daha kazma vuramadın

Kb ı 1 sene önce açıyodun, en iyi ihtimalle 1.5 sene gecikmeli açıcaz o da kör topal

Floryayı erdenle biz yapıcaz dediniz sonra çark edip adamı küstürüp ciklet parasına satma peşine düştün

Ne olur ne olmaz diye sözleşme bile yapmışsın ipotek koydurmuşsun bbden çıkmak için floryayı satmayı şart haline getirmişsin

Amatör branşların hepsi rezilleri oynuyo

Ali stadı bastı ortada yoktun

Evet söyle bakalım şimdi sen hem yalancı hem de beceriksiz bi adam değilmisin

Yalancının daniskası hatta daha ileri gidiyorum akp nin kuklasıdır bu adam floryayı elimizden almak için canla başla mücadele ediyor 70 küsür yaşında adam milyonların önünde yanaklarını sıktırırmı ya senin gururun yok mu

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Kabul edelimmi Erden Timur olmasaydi cok basarisiz bir iki sene gecirir bir sonraki secimi kaybederdi, dursuba güvence sifir, eski dönemde neler yapti veya yapmadigini hepimiz biliyoruz, yatsin kalksin Erden vardi yaninda , simdi oda yok, bence cok kötü bir iki sene bizi bekliyor

İzlemeye başladım - izledikçe bu mesaj altına koyacağım spam olmasın diye

başkan her şey bir yana ADA ile konu açtı - yani ilk gündem florya falan değil ADA demek(yersen) . önce hizmete açılacak işleri yetkiye bağla (yetki verin Adada after party lerde şarap aksın) üzeridnen göz boyama ile açıldı.

Bahsettikleri zemin etüd sondaj vs teknik açıdan ÇOK önemli olup - zor işler değil bu arada...

göz boyamadan sonra süreçteki övmeleri yaparaktan geldi konu Floryayaaaa...

63 dönüm ...vay vay vay....3 dönümünü döndürsen kralsın...şu usulle olsa böyle olur diye sanki firmalar sıraya girmiş gibi konuşuyor... olurlar tabii Riva anlaşmasını gören bakar derki "olm biz karlı çıkarız lan girelim kotarırız bir şekil" kafasında .

hemen kendimiz yapmaya kalksak işte kemerburgaz kem küm gidiyoruda itiraf ediyor aslında ama florya güzellesi yapıyor.

başkan inşaat biliyorsun - dedeleri kandırma karşındaki...toplu konut yapacaksın ...tek kütle komplex yapmayacaksın...blok blok yapar yapar satarsın ...hepsini tek kalemde yapmak zorunda değilsin..

bir mahallede aldığın ayrı ayrı kentsel dönüşüm projeleri gibi YAPARSIN .

ses yükselterek MAKSİMUM GELİR vurgusuda salladı ortaya...

gene kapım açık kulüpteyim - gelebilr söyleyebilir dyor ya .... yav baba sen kafada rotayı çizmişsin zaten.

ulan 20 blok ev yapcan desen 4 er kattan (orda tüm evler öyle imar izni öyledir - hepsinde 16 hane olsa ...

kemerbugazı yapabilen mantalite 4 apartmanı gözü kapalı yapar.... satış yaparsın , fona para atarsın , gelecek işlere para alırsın...böylece emlakta yükseliş olursa yapacakların hala değerli kalır . İNANILMAZ basit bir mantık... tüm araziyi aynı anda yapma fantazi değil iş...parça parçada yapabilirsin.

Rviayı etap etap kaba inşaata verdiğin gerçeği varken dursun özbeğe burda %100 güvenmen İMKANSIZ.

evi kemerbugarzı yapamıyoruz diyorsun - Aslantepe spor salonu yapacağım diyorsun stad yanındaki..onu nasıl yapacaksın kendi mantığında ???? o metrajıda yapamaz Galatasaray senin mantığında ?

DÜZGÜN PLANLAMA İLE - her iş yapılır - zamanı etkilenir ama yapılır . yeterki ekonpmik ve işl planın kapı gibi sağlam olun. Reklam , prim, çıkar kokan işlerle her şekilde patlarsın...

inşaat kısmı bitti finansal yapı işlerine girdik... projlerle olacakki BB'den çıkalıma geldik.

Cımbızla cümle çektim "5 yıldızdan önemli konu BB'den çıkmak".... harcama fln yapmazlar yetki almazlarsa - transfer falan "BB" başlığı altında tıkanır bu yönetimde.(ki saçarak saçmalayacaksa yapmasınlar)

***ağızdan alıp burundan verilen nefes molası ***

6 temmuzda her kelimesini izleyeceğim bu işin.

Gizli kahramanlar diyen adam milletin ağzına laf vermiş...

mustafa cengize saha ismi ne veriyorsun be adam - o komplekste ufak yönetim kısmı olur - oraya ver adamın adını sahaya başkan adı mı verilir...

bu kurul olurken bu arada ikinci başkanımız milli maç keyfinde.

ohhh taner aşkın "ben yaşlıyım " a sığınarak basıp gitmiş.... çatal dili çıkarırken maşallah dirisiniz ama..

allah uzun ömür versin ama divanda 1 saniyeniz daha omlaz inşallah...iyi niyetli değil STATÜ adamı olmuşşsunuz 70 YIL boyunca.

Hayrı kozağın tripleri anlamadım - 1 dosya ile hazırlandım dedi ...hazırlanan adam konuşur - trip salladı gitti.

Ayhan Özmızrakı alkışlayasım geldi....

valla alkışlayasım geldi...adam bir şeyin üye olarak hesabını soruyor.... 1 yıldır nedenini soruyorum diyor ... cevap gelmiyor diyor .

Haddini biller , bilmiyor konuşuyorlarla karşılaşıyor.

Başkanın "sen kimsin ki" falan demesi - sinirden terketmesi zaten bu konu üzerinde ne kadar stresle bulunulduğunun kanıtı. hatta en fazla bu konuyu önemsediğininde kanıtı...

Divan üyeleri = halktır
Yönetim = halkın iradesini temsil eder.

eğer halk sıkıntı görüyorsa her daim sorma - araştırma - bilgi alma hakkına sahiptir.

"odamın kapısı açık" cevabını yemeyenlerden olmuş Ayhan Özmızrak burda... harika sorular var konuşması dahilinde.

şu toplantındaki ortam - insanalrın kendini ilgilendiren şeylere lafı edip gitme olayları çok komik.

Erden Timur'un neden bıraktığını - neden bu ortamda daha fazla durmak istemidiğini - ve en doğru şekilde kendi köşesine çekilip (ki en ufak kimseye laf sokmadan,hakaret etmeden) beklemesinin en iyisi olduğunu kanıtlayan sekanslarla dolu şu toplantı..

özellikle başkanın mimik ve tepkilerine bakıyorum ...florya ve gayrimenkul dendimi kafayı kürsüye pür dikkat çeviriyor... erden timur taner aşkın tepkimelerinde falan filan yanındakiyle tbessümlü muhabbet.

6 temmuz fena geçecek - en azından üyelerden çıkıp konuşanlar muhakkak olacak.

Son düzenleme:
harikulade harikulaaaade

konu içerden bilgi sızmalarınada doknuldu edildi...

sportif başarı gelmezse 3 yıl geri gideriz gibi duruyor.

Bunun oncesi sonrasi var mi

Boyle aptal aptal konusanlara sinir oluyorum millete laf veriyolar

"şampiyonluğun temelini 7 nisanda urfa'da attılar. gizli kahramanlara da teşekkür ediyorum. galatasaray'a hizmet etmek için mutlaka galatasaray'ın içinde olmak gerekmez. başka makamlarda da galatasaray'a katkıda bulunur insanlar. bunun çok güzel örneğini yaşadık iki sezondur."

koç'u tiye almış. mücadeleyi saha dışına çıkardıkça kaybeden kendisi oldu. haklılık payı var ama şerefsiz itler kırpıp farklı yönlere çekmek niyetinde tabi.

Koç'u tiye almış olsada kafa çalışmıyor..

divanda bu laf şovunu yapmanın kazancı yok ... SOuness kopyasını durdurduk kafaları bana göre bize yakışan üstünde durulacak - o olayı hatırlatacak işler olduğundan - konular değil.

millet şunu kesip yapıştırıp "aa bak gsde gizli mecralar şampiyonluğa yardım etmiş" diye 3 iq işlere yol açar...

Sn. Reşit Ömer Kükner ağabey divan kurulundaki açık ara en büyük Cimbomlulardan biridir.

Sn. Reşit Ömer Kükner ağabey divan kurulundaki açık ara en büyük Cimbomlulardan biridir.

Yaw zaten adamin o anlamda demedigini biliyorum

Yine de nereye cekilecegi teroristlerin nasil kullanacagi belli

Gereksiz olmus

Yaw zaten adamin o anlamda demedigini biliyorum

Yine de nereye cekilecegi teroristlerin nasil kullanacagi belli

Gereksiz olmus
Teröristler montajla da terörizm yapıyor ortada bir materyal olmadığında. Çözüm konuşmamaktan değil başka alternatiflerden geçiyor. Bize önce terörle mücadele konusunda kararlı liderler lazım, hem yönetimde hem taraftar önderleri içinde, hem de medyada

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt