2024 Yılı Divan Kurulları Genel Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Divan toplantısına katılım için yaş ve üyelik şartları var ama artık değişmeli 70+ kimsenin olmaması lazım tüzüğe eklenip katılımları yasaklanmalı halen teknoloji çağına ayak uyduramayan yaşlı üyeler olduğu sürece bu kulübün kolundan sürekli aşağı çekmek isteyecekler.

Ee bugün bizim GS lisesinden mezun akrabanin cenazesi vardi fosillerden bir tanesi gelmemiş çelenk gönderip geçmişler

Yürü be Divan Başkanım - dediğimi dedi valla

alkışlarken iyiydi - dönüp kendimize bakacağız diye .

Ohhhhhh apt genel kurulunda dediğim cümle geldi "Yönetici seçelim - koyalım - yönetsin. Biz hiç bir şeyle uğraşmayalım. Ne güzel dünya" demiştim.

Helal be

hasatasıyım şu adamın.

aha Seçim primi kasılıyor Hamamcıoğlu'ndan.

sen dijitale döneceğiz diye 50 takla atıyordun seçim kampanyanda.

500 Milyon diyordun - yersen - 16.2 Milyon dolar ediyor . o kadarla mı kurtaracaktın kulübü peki.

Bu adam çok doğru eleştiriler yaptı yönetime.

Opera Anlık Görüntü_2024-01-24_164439_www.youtube.com.webp

Bu Sami Bey Gs adasini kahve sanıyor heralde. Dayicim bir kahve bile osuruktan mekanda 100 tl yi aşmış. 140 tl ye köpek öldüren şarap vermezler sana. Bira bile icemezsin. Emekli maaşını almaya da hanımını mi gönderiyorsun ülkenin ekonomisinden bir haber bu adam

gs tv nin uydu da olması bencede gerekli,TV sanılanın aksine hala en etkili iletişim araçlarından

benim anladıgım bankalar birliginden cıkmayı kastetti yeni yönetime borçsuz rahat bir yapı bırakacaz derken @Hasan Bekir

Galatasaray bu dinazorlardan kurtulursa 50 sene mesafe kaydeder. 5 kuruş faydaları yok kulübün her imkanından faydalanmak istiyorlar. Futbol + erkek ve bayan basketbol haricide kapatacaksın bütün şubeleri

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

gstv konusunda divan haklı.

paldur küldür kapattılar sanki çooook büyük bir maliyeti varmış gibi.

gs tv nin uydu da olması bencede gerekli,TV sanılanın aksine hala en etkili iletişim araçlarından

benim anladıgım bankalar birliginden cıkmayı kastetti yeni yönetime borçsuz rahat bir yapı bırakacaz derken @Hasan Bekir
O müjdeden bende BB'den çıkışı kastetti gibi anladım. Umarım öyledir ve en yakın zamanda bunun müjdesini verirler. Gs Tv artık uyduda olması gerektiğini ben düşünmüyorum izleyen kişilerinde olduğunu düşünmüyorum aksine Youtube'ta falan daha fazla izleniyordur.

karar yanlış demek istiyorum.

alkışlamışlar alkışlamamışlar mühim değil. her şey alkışlanıyor zaten.
Apar topar bilinmeyen bir şey değil sonuçta. Karar sana göre yanlış olabilir bana göre ise doğru hiç Gs Tv'yi açıpta bakmadım şahsen. Mesela Gs TV izliyor muydun? Zarar eden bir yapıdan kar eden bir yapıya geçmek gayet mantıklı.

Youtube kanalını bulamayan dedeler - bakın online canlı ne geldi divan sonrası saniyede - Kadın futbol maçı.

izleyecek misiniz - izlemeyeceksiniz .

sonra gstv - 1.5 m dolara ekipman yenilenir diyor üyemiz - çıkar ver hadi parasını bağışla ?
allahtan içeriğin kötü olduğunu kabul etti en azından

GSTV zaten paralı bir kurum üzerinden yayın yaptığı için dijitale geçmesi doğruydu. Uyduda olsa neyse.
genede abi

Sarı mı ? Kırmızı mı ? 5 soruluk dandik bilgi yarışması - günün 10 saati herkesin golleri - maç tekrarları.

adamlar bugün çıkıp pozisyon gösteriliyordu diyor yav. haberleri yok anlaşmalı kanallar haricinde kimseye cacık verilmiyor canlı yayına koyabilmesi için.

zaten yayıncının kendisi berbat prodüksüyon.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt