2024 Yılı Divan Kurulları Genel Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Son açıklanan tabloda toplam yükümlülükler 8.8 milyar TL olarak açıklanmıştı bu arada diye hatırlıyorum.
hiç aklımda değil ama yüksek meblağların telaffuzu yetiyor aptal sosyal medyaya.

şu dediği "fener uygulamaya başladı yakında biz başlayacağız" "Konsolodite bütçe" kısmına dikkat edemedim - buna bağlı rakamlar konuştu genelde.

birde 22-23 için 280 M Euro mı 287 M mu ne GİDER dedi - tabii gelirler olmadan bir meblağ ama futbol o kadar gider yazar mı yav ?

ilk mesajda canlı yayının güncel linki var

Bay Kürek geldi,

GS FK vs GS SK dan girerek gene amatör şube doldurması başladı.

Malum kulüp mağlubiyetleri başladı gene.

Yönetimden birisi çıkıpta "baba sizde buyrun gelin , şubenin başında sorumluluk alın, elinizi cebinize atın, iinizi gücünüzü bırakın" deyip göreve davet etse keşke

adam kürek takımı mağlup oluyor diye eleştiriyor te allam

hiç aklımda değil ama yüksek meblağların telaffuzu yetiyor aptal sosyal medyaya.

şu dediği "fener uygulamaya başladı yakında biz başlayacağız" "Konsolodite bütçe" kısmına dikkat edemedim - buna bağlı rakamlar konuştu genelde.

birde 22-23 için 280 M Euro mı 287 M mu ne GİDER dedi - tabii gelirler olmadan bir meblağ ama futbol o kadar gider yazar mı yav ?
Yok hocam o kadar gider dediğim gibi yanlış bilgi veriyor. Birincisi oyuncuların sözleşme toplamlarını veriyor 3 yıllıkla 3 yıllı tek yıl ödeyecek şekilde. Neslea orada Zaniolo'nun bonservisi + 4.5 yıllık maaşını topluyor aynı şekilde diğer oyuncular içinde böyle yapıyor.

Yok hocam o kadar gider dediğim gibi yanlış bilgi veriyor. Birincisi oyuncuların sözleşme toplamlarını veriyor 3 yıllıkla 3 yıllı tek yıl ödeyecek şekilde. Neslea orada Zaniolo'nun bonservisi + 4.5 yıllık maaşını topluyor aynı şekilde diğer oyuncular içinde böyle yapıyor.
o zaman o dönem için GİDER olmuyor ki - YÜKÜMLÜLÜK oluyor genele vuran.

endişe duyup muhalif yaklaşım kabulüm ama dediğin gibi net mesaj vermek ya da dediğini havada bırakmamak önemli

"iki ekibimizde avrupa şampiyonu oldular ...BİZDE İNANAMADIK " ulan laf edeceğine sporcuna sahip çık be adam !

dünya şampiyonu olan genç var - fenere yenildi diye mi ağlıyorsun..

o zaman derdin başarıda GS ismi öne çıksın - gencin ön planda olması önemli değil yani ...yaklaşım abes.

Kulüp bazında haber edilip - taraftara takdim edilebilirdi ama dediği doğru.

10dk dedi hala konuşuyor yav
ya adamın derdine ayar oldum

ulan BAŞARILI ŞAMPİYON genç varsa tabii ki nerede ilerleyebilirse gidecek - kan ağlıyor GS'de kalamadı diye... çocuğun BAŞARILI oluşuyla gurur duyamıyor - GSLİ olarak başarılı olması daha önemli.

gizli iki yüzlülük var.

ihtiyar in artık aşağı küreği indirecem şimdi

Divana çekiçle çakılması gereken önemli bir mesaj var :

FUTBOL - dünyanın spor bazındaki saçma seviyedeki pazar (amerika ve bir kaç ülke daha hariç)

BASKETBOL - VOLEYBOL - daha çok ilginin olduğu 2inci derece sporlar

OLİMPİYAT - daha sonra gelen.Ki her branşına adam yetiştiremezsin mümkün değil.

Bunlara sonuna kadar saygım var

yani kimliği tamamen KÜREK - ya da HANDBALL ya da ne bileyim OKÇULUK olmayan bir yer bunlarda sporcu yetiştirebilir ama daha iyi gelişebilecği yere gider.

Spor ile ilgilneen anket yapılsın - DÜNYA KÜREK ŞAMPİYONLARINDAN 1 Tanesinin adını bilmez. O dünya kendi içinde bir dünya - hor görmüyorum ama her spor dalını MAKSİMUMda temsil edemeyiz yav nasıl edelim ???? Nasıl akılları yatar buna .

orda olsam sorardım " Dünya ESKRİM şampiyonunu tanıyor musunuz ? Niye tanımıyorsunuz ? BLATHLON (hm kayak hem tüfekli olan Eurosport vazgeçilmezi) şampiyonları KİM biliyor musunuz ? NİYE BİLMİYORUSNUZ?"

çünkü bazı spor dalları tamamne kendi dünyasında yaşar - bazıları global pazardır.

bunun anlaşılması çok ama çok zor olmamalı.

o zaman o dönem için GİDER olmuyor ki - YÜKÜMLÜLÜK oluyor genele vuran.

endişe duyup muhalif yaklaşım kabulüm ama dediğin gibi net mesaj vermek ya da dediğini havada bırakmamak önemli
Hayri Kozak bunu hep yapıyor işte şimdi baktım açıklamaya toplam yükümlülük 8.850 olarak açıklamışız bu arada. Yükümlülüğü sanki direk o borçmuş gibi açıklıyor bunu her zaman böyle yapıyor. Finansal borçlar ve onun faiz giderinden kurtulmak önemli kulüp için. Böyle tüm yükümlülüklere girmek yerine Finansal borcumuz yada BB borcumuz şu kadar bunu ödeyip çıkacağız dediniz bu ne zaman olacak, nasıl olacak vb. tarzı sorular sorsa kulübü düşünüyor diyeceğim.

"iki ekibimizde avrupa şampiyonu oldular ...BİZDE İNANAMADIK " ulan laf edeceğine sporcuna sahip çık be adam !

dünya şampiyonu olan genç var - fenere yenildi diye mi ağlıyorsun..

o zaman derdin başarıda GS ismi öne çıksın - gencin ön planda olması önemli değil yani ...yaklaşım abes.

Kulüp bazında haber edilip - taraftara takdim edilebilirdi ama dediği doğru.
Amatör branşlarda GS'nin derdi yarışan değil yetiştirici kulüp olması her zaman bunu destekliyorum. GS orada Türk gençlerine destek çıkıp onları yetiştirmeli. Basket ve Voleybol amatör branş değildir bu arada.

Amatör branşlarda GS'nin derdi yarışan değil yetiştirici kulüp olması her zaman bunu destekliyorum. GS orada Türk gençlerine destek çıkıp onları yetiştirmeli. Basket ve Voleybol amatör branş değildir bu arada.
aynen öyle ya !

adamlar öyle söylüyorlar ki yani dünyada GS KÜREK marka olsun ....NASIL OLSUN. Küreği kürekçiler ve aileleri hariç tepeye koyan yok ki ? SPESİFİK olarak SADECE kürek olan bir kulüğ/oluşumda tabii ki daha başarılı olur . GS sadece basamak olabilir ufaktan gelşiene kadar .

adam diyorki amerikaya gidilsin gerekirse müsabakalarına. kimsenin işi gücü yok çünkü yönetimde.

önceki mesajda dediğim gibi yani Basket ve Voleybolda bir pazar - ufaka ama bir pazar !

kürek bilmemne kendi eksenideki sporlar - keza kadın boks , ya da erkek boks . bunları Himayeye alma derdini anlamıyorum.

aynen öyle ya !

adamlar öyle söylüyorlar ki yani dünyada GS KÜREK marka olsun ....NASIL OLSUN. Küreği kürekçiler ve aileleri hariç tepeye koyan yok ki ? SPESİFİK olarak SADECE kürek olan bir kulüğ/oluşumda tabii ki daha başarılı olur . GS sadece basamak olabilir ufaktan gelşiene kadar .

adam diyorki amerikaya gidilsin gerekirse müsabakalarına. kimsenin işi gücü yok çünkü yönetimde.

önceki mesajda dediğim gibi yani Basket ve Voleybolda bir pazar - ufaka ama bir pazar !

kürek bilmemne kendi eksenideki sporlar - keza kadın boks , ya da erkek boks . bunları Himayeye alma derdini anlamıyorum.
Böylelerine desen tamam baba al küreği tüm giderleri sen karşıla yada sponsor bul gelirini yarat istediğin kadar büyüt. ABD'ye git istersen ama zarar yazamazsın zararın hepsini sen karşılayacaksın diye arkasına bakmadan kaçar ama işte bomboş konuşuyor orada. Neticede Ali Samiyen Galatasaray'ı futbol kulübü olarak kurmuş.

Böylelerine desen tamam baba al küreği tüm giderleri sen karşıla yada sponsor bul gelirini yarat istediğin kadar büyüt. ABD'ye git istersen ama zarar yazamazsın zararın hepsini sen karşılayacaksın diye arkasına bakmadan kaçar ama işte bomboş konuşuyor orada.
diyorum ya "Yönetimi seçtik -hadi yapsın" ... lafla peynir gemisi misali işler.

Futbol - Basket -Voleybol ve GELİR YARATABİLECEK ve KENDİNİ DÖNDÜREBİLECEK pazarla alaksı olmayanlar Yarışmacı branş olarak kalmamalı. KURS olarak tabii ki kalsın. amatör derecede yarışsın.

salalaım gitsin - bu arkadaşta gitsin "KÜREKÇİ ABİ" kulübünü kurup işi gücü Kürek olsun...sponsor bulsun .. malzeme alsın ... bakım yaptrısın tesis kiralasın etsin ... bakalım bu ekonomide ne yapar. Orda topasın türkiyenin tüm başarılı adamlarını dümya şampiyonu olsun.

kimse 15 dk dan fazla teeşkkür etmez.canlı yayınlara vs davet etmez..10-15 aralığında bir spor programında ufak bölümden ileri gitmez.

şu branşalrdan kopsak oranın bütçelerinin %30 futbol altyapı kalanı tamamne voleybol ve baskete ayrılsa çok rahatlayacak kulüp yemin ederim.

şu 3 dalda çok güçlü olsan kimse iplemen fenerdeki boksörü - kürekçiyi bilmemneyi.

çok uyuz oldum.

altyapı futbolcusu kopenhaga falan gidecek edecek daha oralar darmadağın - kürek mi düşüneceğiz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt