2024 Yılı Divan Kurulları Genel Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bak bu abi gibi gel bu tür konularda endişeni dile geitr canımı ye .

Futbol>alayı Gelgelelim bir branşta takımımız sahaya çıkıyorsa o takım en iyisini yapmalı ben basketbolda 6. voleybolda 8. sırada takımlar görmek istemiyorum.

sn dayım akmanların peşine düşmüş (y)

asdasdasd.webp

Abdürrahim Bey yönetim ekseninden ÇIK YA ÇIK

Son gelen kişi en azından iyi ve doğru noktalara parmak bastı.

Futbol>alayı Gelgelelim bir branşta takımımız sahaya çıkıyorsa o takım en iyisini yapmalı ben basketbolda 6. voleybolda 8. sırada takımlar görmek istemiyorum.
bu 3 branş kalmalı + bir düzeni var diye hadi Su Topunu tut , eziciyiz orda ama kimin umrunda o kadar ? + Espor marketinin potansiyeli yüzünden tut.

kalanını sal gitsin ya. Hep fener deniyor

Ülker ile Efesi TRde baba ikili baskette - Ülker feneirin altına girdi - yoksa nerde bugünleri görecekler.

3 odaklandığın yer olsa - diğer heryerine GİDERi olmasa - FENA işler değişir, coşarızda coşarız.

Sormak lazım kürekçi abiye - real madrid'in kürekçilerini tanıyor mu - ya da Bayern'İn.te allaam y takılı kaldım.

ZAZA diye ftbolcumuz var ...

Günde kaç saat seyrettiklerini görmek için cihaz taksalar muhtemelen bakmadığı ortaya çıkacak adamların böylesi yorumları komik oluyor. :asd:

Galatasaray Divan Kurulu Üyesi Turcan Bolayır: "Zaza diye bir futbolcumuz var, antrenöre hesap soruyor. Biz bu futbolcuların patronuyuz!"

idare etmek lazım - adam kongrelerin maskotu statüsünde nerdeyse - en azından yaşına başına bakmadan maçları takip ediyor.

bu ufak şeyleri sempatik buluyorum

Turcan Hocamız "İcardi eski halinden farklı ....kendi bilir" diye bir yorumda bulundu konuşmacıya...

hocam sakin ol.

Bu konuşan üye kimse çıktığından beri aşırı mantıklı konuşuyor ayakta alkışlıyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt