2024 Yılı Divan Kurulları Genel Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
qxt70xg.jpg

henüz izlemedim ... birazdan bu girdaba atlayacağım ...bakalım neler ceryan etmiş.

Bizi yumrukların havada uçuştuğu kongre paklar anca. Herkes birbirini bir şeylerle itham ediyor kimse altını doldurmuyor. Dün Erden başkan yendi yarın Okan Hoca yenir sonu yok böyle gidecek.

Dursun Özbek Galatasaray Kulübü'nde başkan da yalancılıkla itham edilebilir. Değilsen ispatı çok kolaydır.

Çokta kurnaz, Florya oylamasına adanın kazıkları yenilecekmiş falan onu da eklemiş, biliyor tabi üyelerin bam teli GS Adası, sırf bunun hatrına bile evet veren olur diye düşünüyor bence.

Hamaseti kes

3 yıldır bbden çıkıyoruz dedin çıkamadın yalan söyledin

Boey,biletler,vip,forma,store,şl gelirleri cart curt bütün para buhar oldu sağbek bile aldırmadın

Salon diye kafa ütülüyosun 9 senedir daha kazma vuramadın

Kb ı 1 sene önce açıyodun, en iyi ihtimalle 1.5 sene gecikmeli açıcaz o da kör topal

Floryayı erdenle biz yapıcaz dediniz sonra çark edip adamı küstürüp ciklet parasına satma peşine düştün

Ne olur ne olmaz diye sözleşme bile yapmışsın ipotek koydurmuşsun bbden çıkmak için floryayı satmayı şart haline getirmişsin

Amatör branşların hepsi rezilleri oynuyo

Ali stadı bastı ortada yoktun

Evet söyle bakalım şimdi sen hem yalancı hem de beceriksiz bi adam değilmisin

Taner bey yine yapmış şovunu. Babasının çiftliği sanıyor herif kulübü, acaba ömrü boyunca 3 gram faydası oldu mu
Adnan polatla uçuruma sürüklendiğimiz dönem yöneticiydi hiçbir vasfı yok

Geçen sene denetleme kurulunda mı ne ufak bi sorumluluk verdiler buna,ben yapamıyorum diyip o sorumluluğu bile bıraktı

Bu adamı kaybettiren kim varsa derhal orayı terk etsin.

Başta Dursun Özbek Bey olmak üzere

Yelkencioğlu haddini bil demek için yönetimde bulunuyor herhalde, ne iş yaptığını kimse bilmiyor

Adnan polatla uçuruma sürüklendiğimiz dönem yöneticiydi hiçbir vasfı yok

Geçen sene denetleme kurulunda mı ne ufak bi sorumluluk verdiler buna,ben yapamıyorum diyip o sorumluluğu bile bıraktı
bunlara hürmet gösteren, abi çeken üyelerde suç. bunun gibi 1 gram faydası olmayan adamlar camiada gayet saygın yer edinip kendilerini bir şey sanıyorlar. çok acayip bi oluşum bu lise zihniyeti

bunlara hürmet gösteren, abi çeken üyelerde suç. bunun gibi 1 gram faydası olmayan adamlar camiada gayet saygın yer edinip kendilerini bir şey sanıyorlar. çok acayip bi oluşum bu lise zihniyeti
Bu taner fblilerin kayığına binmiş olabilir niyeti bariz kötü

Erdeni yiyene kadar divanda hep onu eleştirdi,erdenlik konu yok bu yine çıkıp lafı ona getiriyodu,erdenin kayınvalidesinin cenazesinin olduğu gün bu yine divanda ona salladı,erden orda karar verdi bence ayrılığa,yıpratma sürecinin baş aktörlerinden biriydi

Eleştiri kültürü kesinlikle olmalı,en iyi zamanda bile birileri bazı şeylerden memnun olmamalı ki ayaklar yere bassın,biatçılık oluşmasın,ama eleştiri kültürü kötü niyetle birleşirse örn taner gibiler o zamanda erden gibi adamları kaybediyosun

Başkanın floryayi yandaşlara peşkeş çekmek niyeti olduğunu madem biliyorsunuz ozaman yetki vermeyin ki seçimin onu acilsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt