2024 Yılı Divan Kurulları Genel Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sistematik bir saldırı olduğu zaten çok belli bir şey. Lakin tartışmaları Ocak ayına kadar kaldıralım lafına katılmıyorum tam tersi Ocak ayına kadar tartışmaları bitirelim bu tartışmaları bitirmenin yolu neyse ki en kestirme ve kesin yolu yeni bir seçim olarak görüyorum yapılsın ve yeni gelecek yönetim baştan aşağı alt yapı, üst yapıdaki profesyoneller hepsini elden geçirsin, değiştirsin doğru kişileri getirsin ve tartışmalarda bitsin. Tartışmaları ötelemek bir şey kazandırmaz çünkü.

Taner denen herif zannımca yine Erden baskanada sallamiş biraz önce twitterda gördum

Bu hani bidaha gelmeyecekti divan toplantılarına?

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Bak şuan toplumsal olarak uğraştığimız sıkıntıların çoğu zamanında dayak yememekten kaynaklanıyor. Hiç temkinli değiller çünkü

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Galatasaray'ın üyelik sayısı da arttırılmalı ama bu Fb yada Bjk'nin yaptığı gibi belirli parayı verin üye olun gibi değil. Mesela 4 yıl boyunca her yıl locası olan yada 5 yıl boyunca üst üste kombinesi olan kişiler belirlenen parayı yatırıp üye olabilir bu ve bu tarzı başka kısıtlamalarla üye sayısının arttırılmasını sağlamalıyız.

Bu taner askin’i sikayet eden bir üye yokmu

Sikayet üzerine en azindan disipline sevk edilmesi gerekmez mi sikayet üzerine kendini savunmasi icin

Eger böyle bir durum varsa tanidik bir üye bulalim sikayet etsin

Yaptigi aciklamanin ifade özgürlügü ile alakasi yok yalan yanlis bilgilerle iftira atiyor ve bir kisi de cikip dur demiyor

Aykutalp başkanımız yine şiir gibi konuşuyor ,çok temiz laf soktu tercumana ,tam hayalini kurduğumuz basın sözcüsü keske yönetimlerde gorsek

Bu taner askin’i sikayet eden bir üye yokmu

Sikayet üzerine en azindan disipline sevk edilmesi gerekmez mi sikayet üzerine kendini savunmasi icin

Eger böyle bir durum varsa tanidik bir üye bulalim sikayet etsin

Yaptigi aciklamanin ifade özgürlügü ile alakasi yok yalan yanlis bilgilerle iftira atiyor ve bir kisi de cikip dur demiyor
Katılıyorum ifade özgürlüğü demek değildir ki yalan yanlış bilgileri çarpıtarak başkalarıyla ilgili algılar yapmak. Bu tip kişiler şikayet edilmeli ve ceza almalı bu tarz kişilerin GS'ye hiç bir şekilde faydası yok ve olmayacak.

xzcv.webp

favori anım bu şu ana kadar

tam zamanında işlerimi bitirdim demek !

Divan-Mod : ON

kyujhgfsd.webp

"Ehhğğvveet..hmmff kmppf.."

Seksi fotoğrafçı çalışan kadın değişmiş sanırım , bugün o yok... moral bozucu.

sdsfsdf.jpeg

gıdık sarkıntısı başka bir şeye bezemeye başlamış.

ngb.jpeg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt