- 31 Ağustos 2021
- 69.569
- 49.785
- 3.258
valla yönetim içi ya da dışı ya da kulüpten bağımsız .Bana da öyle geliyor. Hatta bir tık üste de çıkıyım bu işin içinde kişisel siyasi çıkarlarda olabilir gibi geliyor bana. Açıkçası yönetimdeki kişilerin bu karaborsa olaylarının içinde olduğunu gösteren net, güçlü bir kanıt yok gibi geliyor bana olsaydı Altaylı bunu çoktan ortaya saçardı. Bu olay bana zamanında yine Altaylı'nın ortaya attığı bir fatura ortaya çıkmış hikayesi gibi geliyor bana. Karaborsa içinde kulüpte çalışan profesyonellerin yada passo tarafında çalışan kişilerin olabileceğini düşünüyorum daha çok. Alper Narman ismi geçiyor o bildiğim taraftar gruplarıyla içli dışlı biri ama kanıt lazım varsa böyle bir kanıt en yakın zamanda bizde görürüz umarım ve o kanıt görülürse zaten işler başka noktaya evrilir. O kişiler ihraç edilip ayrıca kanun önünde de dolandırıcılık, GS'ye zarar vermeden maddi manevi tazminat davası, ceza davası açılmalı. Eğer ortada yönetimin bu işe karıştığına dair bir kanıt yok ve dedikodu ise o zaman bu dedikoduyu yapan kişiler cezalandırılmalı.
biraz el atılması gereken konu, niye bu kadar içeriyi karıştırıyor anlam veremiyorum - gerginlik arttıkça zararı gene kulüp görür en çok. haklı olanın acelesi yoktur - illa zaten kurtulur suçlamadan zor bir şey değil.
hele hele yani bariz örneklerde dururken - fenerin maçlarında %50-%50 taraf dağılımları - bizim gittiğimiz deplasmanlara fener tarafatrının kalablık yapması ve ağzına geleni söylemeleri/söyletilmeleri vs vs de var bu konuya bağlı.
hala bakıyorum fersah fersah bilet alabiliyorsun 6 7 site çıkıyor.
taraftar grubu olarak uA 'da bu işin içinde çok masum olmayabilir açıkçası - eğer bizim tarafta sıkıntı varsa tabi.