2024 Yılı Divan Kurulları Genel Başlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana da öyle geliyor. Hatta bir tık üste de çıkıyım bu işin içinde kişisel siyasi çıkarlarda olabilir gibi geliyor bana. Açıkçası yönetimdeki kişilerin bu karaborsa olaylarının içinde olduğunu gösteren net, güçlü bir kanıt yok gibi geliyor bana olsaydı Altaylı bunu çoktan ortaya saçardı. Bu olay bana zamanında yine Altaylı'nın ortaya attığı bir fatura ortaya çıkmış hikayesi gibi geliyor bana. Karaborsa içinde kulüpte çalışan profesyonellerin yada passo tarafında çalışan kişilerin olabileceğini düşünüyorum daha çok. Alper Narman ismi geçiyor o bildiğim taraftar gruplarıyla içli dışlı biri ama kanıt lazım varsa böyle bir kanıt en yakın zamanda bizde görürüz umarım ve o kanıt görülürse zaten işler başka noktaya evrilir. O kişiler ihraç edilip ayrıca kanun önünde de dolandırıcılık, GS'ye zarar vermeden maddi manevi tazminat davası, ceza davası açılmalı. Eğer ortada yönetimin bu işe karıştığına dair bir kanıt yok ve dedikodu ise o zaman bu dedikoduyu yapan kişiler cezalandırılmalı.
valla yönetim içi ya da dışı ya da kulüpten bağımsız .

biraz el atılması gereken konu, niye bu kadar içeriyi karıştırıyor anlam veremiyorum - gerginlik arttıkça zararı gene kulüp görür en çok. haklı olanın acelesi yoktur - illa zaten kurtulur suçlamadan zor bir şey değil.

hele hele yani bariz örneklerde dururken - fenerin maçlarında %50-%50 taraf dağılımları - bizim gittiğimiz deplasmanlara fener tarafatrının kalablık yapması ve ağzına geleni söylemeleri/söyletilmeleri vs vs de var bu konuya bağlı.

hala bakıyorum fersah fersah bilet alabiliyorsun 6 7 site çıkıyor.

taraftar grubu olarak uA 'da bu işin içinde çok masum olmayabilir açıkçası - eğer bizim tarafta sıkıntı varsa tabi.

Edit: yanlış yer.
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

İdari ya da mali olarak farketmiyor artık. Edilmez ise 2 türlü de edilmiyor. 2023 yılında tüzük değişimi ile 2 kelime kalktı. Sadece ibra kelimesi yazıldı. İbra edilmez ise erken seçim kararı almalı yönetim.

Tüzükteki maddeleri önceki sayfaya eklemiştim. Aşağıya da tüzüğün 3. Kısmı olan sayfanın linkini veriyorum. Tarayıcınızdaki sayfada bul kısmından ibra yazarsanız ilgili maddeleri görebilirsiniz.

Dediğim gibi yönetim eğer ibra edilmezse ve yönetimin görev süresinin bitmesine 6 aydan fazla kalmış ise 30 gün içinde Olağanüstü Seçim kararı alınır yazıyor.

Şahsi fikrim ise dursunu ibra ederler. Bağlantıları kuvvetli. Orası ayrı bir konu.

Kalkma sebebi idari ibranın yönetmleri tehdit malzemesi olarak kullanılmasıydı zira idari ibra bir kavram olarak kullanılmıyor.

Mali yönden yapılıyor o toplantılar da daha çok dolayısıyla idari ibrasızlığın net bir karşılığı yoktu.

Bak sen şu köylü kurnazı küçük esnaf Tursun efendiye.

Bu herifin o koltuktan tekme tokat ve hakaretler eşliğinde kovulması lazım!

Basına kapalı olmasına kızmıştım
Ama belki de üyeler daha rahat konuşmuş ve hesap sormuştur ( Masum bir düşünce biraz ama umarım olmuştur )
Bunca iş bilmezliğin, Galatasaray varlıklarını mahvetmenin, takımı baştan sona dağıtmanın bir hesabı olmalı.

Yazdıklarının yarısı yalan yanlış. Hayatında ekonomi nedir bilmiyor, ahkam kesiyor.

Florya’dan biz para kazanmaya başlayana dek, oradan gelecek para kadar borcumuz olur yine. 8 yıldır Riva parası gelecek diye bekliyoruz.

Utanmaz Yakup.

bu yakut ne anlatıyor yav floryadan gelecen senelik 30 milyon dolarla mı ihya olacakmışız.
Şu dönem gelenler ve gidenlere ödenenler tek kalemde maaşlarla birlikte 100milyon euroluk bir hacim var.

Bana söv diye bağırıyor bu adamlar.
Bu para 2 sene içinde gelebilecek mi geleneyecek mi bunu anlatsınlar, riva projesinde hala bir sürü yapılacak etap ve satılacak villa var.
8 sene oldu 8.

Tüzüğe göre Ekim ayı ilk haftası yazıyor.
a b c diye sebepler dunabilir divan başlanlığı net tarih duyurması lazım 15 gün öncesinden(sonra 1 hafta çoğunluk omadı ertelemesi denir - ikinci tarih 1 hafta sonrası olur) yani artı eksisiyel 21 gün öncesinde tarih görürüz.

Galatasaray Kulübünün yıllık olağan genel kurul toplantısının 5 Ekim Cumartesi günü yapılacağı açıklandı.​

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt