2024 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı | 12 Ekim 2024

cqjykom.jpg

Bu Fırat ednancı mıydı? Acurun ağa babalarından birisi miydi neydi bilen

Esref reisi sinir ettiler var gücu ile tekrar baskan adayi olacaktir

Bu Fırat ednancı mıydı? Acurun ağa babalarından birisi miydi neydi bilen
Eskiden girmiş ayrılmış işte, örgütün suçlarının ortaya çıktığı süreçte de polise ve savcılığa destek vermiş.

99da şu patlayan mevzulardan sonra ayrılmış.

Hamamcıoğlu’na söylediklerinde haklı. O gün Öztürk veya o gelse takım daha da kötüye giderdi.

Hamamson doğru cumleler kuruyor ama hersoyledigi popülist şeyler yani kendisi kafatasçı liseli tayfadan kendisi başkan olsaydı 2 sene şampiyonluk hayal olurdu

Yönetime girse ne olur acaba
47f69a86fe68d3c7d284317626130457.jpg

2311DRK48G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Floryadan para gelecek diye anlaşmalarımızdan alacağımız paraları gidip aracılara kırdırmak akıl alır iş değil.
Alışkanlık bu herifteki durum.

500 milyon lira alacağımızı da 350ye kırdırmıştı herifler.

Eskiden girmiş ayrılmış işte, örgütün suçlarının ortaya çıktığı süreçte de polise ve savcılığa destek vermiş.

99da şu patlayan mevzulardan sonra ayrılmış.

Hamamcıoğlu’na söylediklerinde haklı. O gün Öztürk veya o gelse takım daha da kötüye giderdi.
Güç savaşı veriyor eşref. Neyine güvenerek çabalıyor orası da ayrı.

Bizim genel kurul bazen işin dozajını kaçırıyor. Adnan örgütü sayesinde acun gibi bir seviyeye gelmemiş adam sonuçta söylediği gibi 25 sene olmuş. Çok uzun bir süre ciddi anlamda 25 sene önce evlerde pc tek tük vardı.

Herifler bedava parayı çarçur ediyorlar 2 sene şampiyon yaptık diye çıkıp konuşacaklar yıllarca.O kadar parayı harcayıpta şampiyonluğa oynarsın zaten.

Anayasanın 59. maddesini istiyorum ruh sağlığımın düzelmesi lazım devlet beni gör hesapladım ayda 10 bin spor gideri oluşuyor banka hesabıma gönderiniz lütfen.

Bu dayının dediğinin olabilitesi varsa müthiş iş olur.

Güç savaşı veriyor eşref. Neyine güvenerek çabalıyor orası da ayrı.

Bizim genel kurul bazen işin dozajını kaçırıyor. Adnan örgütü sayesinde acun gibi bir seviyeye gelmemiş adam sonuçta söylediği gibi 25 sene olmuş. Çok uzun bir süre ciddi anlamda 25 sene önce evlerde pc tek tük vardı.
Zaten istesem kendimi saklardım, örgütle mücadele edince oradan olduğum bilinmeye başlandı demiş.

Geri
Üst Alt