Adnan Korkut
Taçsız Kral
- 8 Temmuz 2010
- 76.123
- 66.266
- 4.843
Gs genel kurulunun bukadar güvenmediği yönetimin hala görevde olması da ayrı saçmalık. Polat ve dursun floryayı hiç edecek diye herkes büyük korku içinde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sunuldu, gündemin 12. maddesi olarakHerzaman oldugu gibi yönetim ile genel kurul arasinda ibra pazarligi yapilir
Genel kurul bir önerge sunacakmis floryayla ilgili
Yönetim kabul etmek zorunda yoksa ibra etmezler
Sunuldu, gündemin 12. maddesi olarak
Genel kurulu takip etmen beni sevindiriyo bumutumEşref Hamamcıoğlu geliyor
Mikrofona operasyon çektiler sabotaj var.Eşref Hamamcıoğlu geliyor
Fondan gelen faizin branşlarda, çeşitli yüzdelerde kullanımı hakkında teklif verildi. 15 sene kısmını kaçırmış olabilirim.Florya dan gelen para ile bb borcu kapatacak
Kalan para fon’a yatirilacak ve para 15 sene bloke edilecek
Dogru mu
Merak etme. Saklansanda seni buluruz.Dursuncular burada
peki muhalefet nerede uyuyor suan forumda
peh
Bununla ilgili bir şey derdim ama iddaa olduğu için söyleyemem altında pek iyimser şeyler yok gibi gözüküyor.Bu ednan sürekli floryanın değer kaybetmesi için mi uğraşıyor nedir.
Dayı git o halde global firmalarla anlaş istanbulun göbeğinde Florya gibi bir bölgede 60 dönüm alana projeye girmeyecek global firma yoktur.
Bu adam kadar vizyonsuz bir insan yok. 2010 yılında 4 senelik sponsorluk paralarını yok eden de buydu
Yalan değil ki bunu Haluklar Ağustos sonundaki yayınında da söylemişti paraları kırdırıyorlarmış.Rams'dan gelen paranın kırdırıldığını söyledi Eşref Hamamcıoğlu. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?