2024 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı | 12 Ekim 2024

Böyle önemli kongrelerde 80 -120 yas arası üyeleri konusturmamak lazım, çişini tutamayan adamlara gs da söz hakkı veriliyor şaka gibi

Herzaman oldugu gibi yönetim ile genel kurul arasinda ibra pazarligi yapilir

Genel kurul bir önerge sunacakmis floryayla ilgili

Yönetim kabul etmek zorunda yoksa ibra etmezler

Rivayı çöp etti floryaya izin verilmemeli. El birliğiye gs nekadar az kazanırsa o kadar iyi diye mücadele içinde bu sözde gs liler

Genel kurulun çoğunluğu bu yonetimin hırsız ve yalancı olduğunu biliyor

Bu Florya konusu tamamen rafa kalkmalı.
Bankalar birliği borcu totalde 70 milyon euro. Kalanını fona koyup 15 sene dokunmasan ne olacak yani elimizdeki yerin şu dönemde yok pahasına satıp parayı da altına yatıran dedeler gibi mi davranacak. Öyle yatırım işi mi olur.
Saçmalık. Direkt olarak bu konu kapatılmalı. 3-5 sene içinde bu alanda bir proje ile belki de değerini 10a katlayacak fırsat çıkacak.

O döneme kadar rafa kaldırılmalı.

Eşref Hamamcıoğlu: "Erden Timur'a buradan bir kez daha teşekkür etmek istiyorum keşke devam etseydi günün birinde umuyorum ki Erden Timur neden ayrıldığını şeffaf bir şekilde paylaşacaktır."

Eşref Hamamcıoğlu: "Florya parasından gelecek 300 m euro'nun şu an itibarıyla büyük kısmı bitmiş durumda gözüküyor."

Bu ednan sürekli floryanın değer kaybetmesi için mi uğraşıyor nedir.

Dayı git o halde global firmalarla anlaş istanbulun göbeğinde Florya gibi bir bölgede 60 dönüm alana projeye girmeyecek global firma yoktur.
Bu adam kadar vizyonsuz bir insan yok. 2010 yılında 4 senelik sponsorluk paralarını yok eden de buydu

300 milyona fitlediler. Artık 500 600 rakamları telâffuz bile edilmiyor

Rams'dan gelen paranın kırdırıldığını söyledi Eşref Hamamcıoğlu. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?

Bu ednan sürekli floryanın değer kaybetmesi için mi uğraşıyor nedir.

Dayı git o halde global firmalarla anlaş istanbulun göbeğinde Florya gibi bir bölgede 60 dönüm alana projeye girmeyecek global firma yoktur.
Bu adam kadar vizyonsuz bir insan yok. 2010 yılında 4 senelik sponsorluk paralarını yok eden de buydu
Bununla ilgili bir şey derdim ama iddaa olduğu için söyleyemem altında pek iyimser şeyler yok gibi gözüküyor.

Umarım bugün yetkileri elinden alınır.

Geri
Üst Alt