Melih Akan
Berlin Panteri
- 26 Ekim 2009
- 41.730
- 24.173
- 3.198
Galatasaray'ın Haziran 2022'de 147 milyon Euro olan finansal borçları, Mayıs 2024 itibarıyla 70 milyon Euro'ya düştü.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yani borçta pek bir azalma yokGalatasaray'ın Haziran 2022'de 147 milyon Euro olan finansal borçları, Mayıs 2024 itibarıyla 70 milyon Euro'ya düştü.
Ekli dosyayı görüntüle 265382
Döviz etkisi bu ya, saçmalamasınlar.Galatasaray'ın Haziran 2022'de 147 milyon Euro olan finansal borçları, Mayıs 2024 itibarıyla 70 milyon Euro'ya düştü.
Zaten zamanında Cengiz döneminde tlye çevrilmiş borçların döviz karşılığının azalması mı yani?Döviz etkisi bu ya, saçmalamasınlar.
BB borcu işte, finansal borç dedikleri.Zaten zamanında Cengiz döneminde tlye çevrilmiş borçların döviz karşılığının azalması mı yani?
Sözümü tutamadım dediğinde bütün salondan alkış almasından belli oldu zatenBu dursun elini kolunu sallaya sallaya ibra olur.
Külübün dibini soydum dese bile alkis alir bu adam .Sözümü tutamadım dediğinde bütün salondan alkış almasından belli oldu zaten
haziran 2022'de 17 tl olan dolar, an itibariyle 34 tl çünküGalatasaray'ın Haziran 2022'de 147 milyon Euro olan finansal borçları, Mayıs 2024 itibarıyla 70 milyon Euro'ya düştü.
İstediğini getirsin niyeti orayı yandaşa vermek bunu herkes biliyor lakin floryadan önce yukarıda belirttiğim dahil çok fazla soruya cevap vermesi lazımFlorya ile alakalı bir şey getireceklermiş, onu bekliyorum ben; ona göre şekillenir
Yetkiyi geri alma mevzusuFlorya ile alakalı bir şey getireceklermiş, onu bekliyorum ben; ona göre şekillenir