Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 74.910
- 39.302
- 3.993
Ahmet yüce konusmadigina göre ibra edecekler gibi ,genel kurulun derin abilerindendir kendisi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
50 kişi var konuşacak aralarındadır belkiAhmet yüce konusmadigina göre ibra edecekler gibi ,genel kurulun derin abilerindendir kendisi
hepsini hatırlıyorum üstat.Mehmet Cansun'u severim ama o şampiyonluğu Lucescu aldı yahu. Kiralık olarak gelen 3 kuruşluk topçularla takımı İtalyan takımı gibi oynatıp şampiyonluğu aldı adam. Hatta CL'de bile çeyrek finalin kapısından döndü.
Daha 2001-2002 şampiyonluğunu ilan etmeden seçim olmuştu ve "Gönüllerdeki Teknik Direktörü getireceğim" vaadi ile rahmetli Özhan Canaydın kazanmıştı. Ben dahil kimse şampiyon olmasına rağmen Lucescu'nun oynattığı futboldan memnun değildi. Şampiyon olan hocayı gönderip UEFA şampiyonu Fatih Terim'i geri getirmişti. Meğer tarihimizin en büyük hatalarından kırılma noktalarından biriymiş ama hiçbirimizin haberi yokmuş.

sıkıcı
Klasik kendilerini kurtarma sistemi isteniyor.Bile isteye kötü yöneten dahi ibrasızlık alamazsa her gelen kendi çıkarını yapıp en sonunda çökertip gider.İbra denetim mekanizmasıdır.2011'de bizi ibra etmediniz diyor da, o dönem Galatasaray'ın ne hallere düştüğünü o dönemi yaşayanlar bilir.
O dönemin yönetimi ibra edilmedi, ardından Galatasaray şaha kalktı.
"İbrasızlık çöküş getirir" anlayışı bana baştan aşağı masal geliyor.
75 yaş üstünün muhabbeti de bir yerden sonra çekilmez oluyor yav. Dedem de böyle her seferinde boş hikayeler anlatıyor, kim bize gıpta ile bakıyormuş ya
sıkıcı