2024 Yılı Olağan Genel Kurul Toplantısı | 12 Ekim 2024

Demokrasi şöleni mi? :D Mafya babası uyuşturucu kaçakçısı herifin teki sırf insanlara gözdağı vermek için gelip ortalıkta bir tur atıp geri gitti. Türk işi demokrasi heralde bu.

Bir avuc insan galatasaray gelecegi ile oynuyor

ya ne kadar beceriksiz adamlar kendi getirdikleri önergeyi bile önümüzdeki genel kurula erteleyelim diyor

Demokrasi şöleni mi? :D Mafya babası uyuşturucu kaçakçısı herifin teki sırf insanlara gözdağı vermek için gelip ortalıkta bir tur atıp geri gitti. Türk işi demokrasi heralde bu.
He ya aynı isimden bahsediyorsak bir ara ön koltuklardan birinde oturuyordu. O arkadaşın adı da Mehmet miydi neydi :crushed:

Yok mu gerçek gs liler floryayı ve kulübü dursundan kurtaracak. Bu kulübün son kurşunu

Utanmiyormusunuz birde orda re re re ra ra ra demeye

Noldu erden ağabeyiniz dursunu destekledi

Bunu niye red ettiniz galatasaray'in geleceğini güvence altına alması mi rahatsız etti.

Dursunun yönetimi florya gelirini göremez muhtemelen bunların yönetim sürecinde kazma bile vurulamayacak.

Neyse dert etme dursuncuğum bu olmadı büyğkçekmeceyi bir sonraki yönetim parasını verip alır ve sonra buradaki 130 dönüm araziyi de 25 milyar lira borç ödemek istiyoruz diye tekrar gelir.
Ednanı tekrar kurul başına geçirir burası 20 milyar gelir elde eder der geçersiniz.

Elimizde arsa falan kalmamalı. Ada dahil elden çıkmalı ve bu kan emici tayfa zaten o saatten sonra genel kurula da gelmez. Sonra global bir kulüp olabilmenin adımları atılacaktır. Hepi topu 10 sene daha

genel hatlarıyla izledim.

gene "yaptklarımız" altında aynı paragraflar ile açılmış.

1 yıldır bu anı bekleyen konuşmacı silsilesi sonrasında bir önerge gelmiş . Komisyonun karar verdiği anlaşma/şirket en son tekrar önümüze gelip onay alalım denmiş. Bunu Temmuzda konuşacakları düşüneceklerdi. süreçte burda bu yapılmaz.

Anlaşılan projenin tanıtımı olarak toplantı yapılır - yöneime süreç içindeki riskler/görüşler bildirilir maksimum. tekrar onay süreci başa döndürür.

zaten dursun başkan hemen "lütfen reddedin, temmuzdaki toplantıyı yok sayar" demiş - ki doğru, engel oluşturur bu saatten sonra ama tabi başkanın bunu demesinde "artık yormayın" anlamında dediğini düşünüyorum.

ibra konusunda da beyler ibrasızlığın sonrasında göz önünde olmayan süreç kötü bir süreç. ibra olmazsanız genel kurul sizi yolsuzlukla itham etmiş demektir hukuken ve ama tam bilmiyorum ama şartları ve "suç içeriği" çok daha ağır artık. Apt yönetiminde bile ibra edilmediğinde yönetime/yöneticiye "sen cukkaladın, ceza çekeceksin" gibi anlam taşır.

yönetim değişsin diye ibra edilmeme yapılmaz - mali tablo olarak olumlu bir sunum yapılmış. sırf muhalif olmak için ibrasızlık hiç bir zaman doğru değildi - asla da olmayacak. Cadı avı konsepti o bakış açısı.

konuşanlar ama sıkıntıların iyi kötü farkında - yönetimin yetersiz kaldığı noktalar belli. farkındalık var - aksiyon olur mu görürüz ileri süreçte. Yönetim tüm kredibilitesini Florya sürecine bağlamış durumda - sportif başarı işin tuzu biberi olur. o süreç doğru gitmezse zaten ortalık kıyamete döner.

Geri
Üst Alt