2025-2026 Sezonu Olası Yerli Transfer Havuzu

Bir de emircan gürlük vardı altinordunun rusyaya sattığı onun hakkında da hiçbir fikrim yok ama eğer fena değilse rotasyonda falan olabilir bir de bizden çıkma sanırım hem altyapıdan yetişmiş falan kontenjana da yardımcı olur belki

valenciada stoperimsi birileri vardi onlara ne oldu

Şöyle bi havuza benziyor, girmemek hayrımıza olur

Ekli dosyalar

• images (1) (8).webp
    images (1) (8).webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 10
Çok tempolu bi herif değil bi de hızlı değil ama frankoski armutundan iyidir herıld
rakip durdurma karşılama top çalmada filan ligin en iyilerindenmiş böyle bir veri gördüm birinci galiba. Tabi rakip karşılama bizim için ligde çok mühim mi tartışılır rakipler 3-5 kere anca gelebiliyor zaten.

Kale: Altay Bayındır, Uğurcan Çakır, Berke Özer

Stoper: Merih Demiral, Ozan Kabak, Ahmetcan Kaplan, Emin Bayram, Taha Altıkardeş, Hamza Güreler

Sol Bek: Rıdvan Yılmaz, Yusuf Özdemir

Sag Bek: Zeki Çelik, Taylan Bulut, Taha Şahin, Gökhan Sazdağı

Orta Saha: Atakan Karazor, Umut Tohumcu, İlkay Gündoğan, Emre Can, Mert Kömür, Doğucan Haspolat, Salih Özcan, Yusuf Yazıcı, Can Bozdoğan, Yunus Emre Konak, Berat Özdemir, Muhammed Damar, Okay Yokuşlu, Emirhan İlkhan, Gökhan Gül, Semih Şahin, Zidan Sertdemir, İsak Vural, Ebubekir İş

Kanat: Eren Dinkçi, Livan Burcu, Aral Şimşir, Emirhan Demircan, Eser Gürbüz, Emir Bars

Forvet: Can Uzun, Enes Ünal, Deniz Gül, Erencan Yardımcı, Bertuğ Yıldırım, Deniz Zeitler, Emre Tezgel, Kaan İnanoğlu

Güncelleme Tarihi: 24.05.2025
Ravil Tagir vardı Altınordu çıkışlı şu an B.A.E.'de oynuyor. Son performansı nasıl acaba bir türlü çıkış yapamadı çocuk.

Stoper: Merih Demiral, Ozan Kabak, Ahmetcan Kaplan, Emin Bayram, Taha Altıkardeş, Hamza Güreler

Sol Bek: Rıdvan Yılmaz, Yusuf Özdemir

Sag Bek: Zeki Çelik, Taylan Bulut, Taha Şahin, Gökhan Sazdağı

Orta Saha: Atakan Karazor, Umut Tohumcu, İlkay Gündoğan, Emre Can, Mert Kömür, Doğucan Haspolat, Salih Özcan, Yusuf Yazıcı, Can Bozdoğan, Yunus Emre Konak, Berat Özdemir, Muhammed Damar, Okay Yokuşlu, Emirhan İlkhan, Gökhan Gül, Semih Şahin, Zidan Sertdemir, İsak Vural, Ebubekir İş

Kanat: Eren Dinkçi, Livan Burcu, Aral Şimşir, Emirhan Demircan, Eser Gürbüz, Emir Bars

Forvet: Can Uzun, Enes Ünal, Deniz Gül, Erencan Yardımcı, Bertuğ Yıldırım, Deniz Zeitler, Emre Tezgel, Kaan İnanoğlu

Alınabilecek isimler işaretlediklerim gibi.

Yaş, kulübün transfer etme kolaylığı açısından

Berke Özer (Eyüpspor) - Günay as kaleci de olsa yedek de kalsa yaşı gereği 1-2 sene sonra yerli yedek arayacağız.
Ozan Kabak (Hoffenheim) - Dibi gördü. Kariyeri içinde onun bize, CL de kontenjan için de bizim ona ihtiyacımız var. Suat'ın döndüğü yaşta.
Zeki Çelik (AS Roma) - Kaan'ın geldiği yaşta. Gelirse 3-4 sene katkı alırız üst düzeyde.
Salih Özcan (B.Dortmund) - Ülkeye dönecekse bize olmalı. Rotasyonda her türlü faydalı olur Demirbay veya Berkan yerine.
Yunus Emre Konak (Brentford) - Potansiyelli oyuncu olarak gitti. Maliyeti abartı olmazsa yatırım yapılabilir.
Eren Dinkçi (Freiburg) - Geçen sene gündemdeyken alınmadı. Hala potansiyeli var.
Can Uzun (E.Frankfurt) - En yetenekli Türk'lerden. Maliyeti yüksek olur. Sanmıyorum ama gelirse katkısı olur uzun yıllar.

noldu birden SAZDAĞI istemeğe başladı herkes
En azından sağ bekim var diyebilmek adına.Sen önce Gökhanı al sonra Boey mi gelir başkasımı gelir bilinmez o işler uzayabilir.Gökhan acil alınmalı " sağ bekim var demek adına" Çünkü halihazırda sağ bekimiz yok.

Sazdağı bizde olmaz bana göre.

Gidip Zeki'yi alacaksın.

Uluslararası seviyede takımız.

Milli Takım'da 11 ve en kötü ilk 18 seviyesinde kim varsa bizde oynamalı.

Berke
Günay
Zeki
Kaan
Bardakçı
Ozan (Emin)
Eren
Salih
Berkan
Barış
Yunus
Yusuf (1 sene de olsa Mavi Kart ile Demirbay yerine)
Kutucu (S.Donetsk'e satılabilir bonsu çıkarsa)

Üst Düzey Yerli = Dominasyon

Bir tek Berke'den emin değilim aklımla kalbim çelişiyor. Ama o da maliyeti çok olmayacaksa çok mantıklı yerli yedek olarak.

Ama yok ben 11 isterim falan diye en ufak şart öne sürerse geçmişinden dolayı asla istemem.

Ugurcana asla sicak bakamiyorum , fizigi ok ama bence basarili degil o kadar, guben vermiyor bana. As kaleci Gunay diye bir hamlesi olursa teknik ekibin Berke'ye "fenerli" kismina gicik olsamda arkadan getir diyebilecek sekilde Ok olurum sanirim.

Emin Bayram bence sart- apo tek basina sezonu goturemez imkansiz. Cok hata yapar. Baya baya emini entegre etmek lazim rotasyona eger hatirladigimiz gibi oynuyorsa. Ayrica mourinho Yusufa nasil guvenip tutturduysa(tek dogru yaptigi sey belki) bizdeki en son macta oyuna giren aslan parcasida uzerine dusunulmesi gereken isim(adini unuttum cocugun)

Sag bekte gokhan sazdagi ok denebilir maliyeti soru isareti olarakran. Zeki celik asla istemem.

Orta sahaya bir sey diyememekle beraber adi gecen Salih ve kanatta Dinkci nasil oynamislar bu sezon bilmiyorum. Ozellikle eren, yeni transfer yapmisti galiba nasil gecmis sezonu ben bilmiyorum. Ama rotasyonda Eyup/Gokdeniz gibi oyunculari kullanmayacaksan rotasyona adam lazim.

Forvet isimlerdn hic birini takip etmedim.

Ugurcana asla sicak bakamiyorum , fizigi ok ama bence basarili degil o kadar, guben vermiyor bana. As kaleci Gunay diye bir hamlesi olursa teknik ekibin Berke'ye "fenerli" kismina gicik olsamda arkadan getir diyebilecek sekilde Ok olurum sanirim.

Emin Bayram bence sart- apo tek basina sezonu goturemez imkansiz. Cok hata yapar. Baya baya emini entegre etmek lazim rotasyona eger hatirladigimiz gibi oynuyorsa. Ayrica mourinho Yusufa nasil guvenip tutturduysa(tek dogru yaptigi sey belki) bizdeki en son macta oyuna giren aslan parcasida uzerine dusunulmesi gereken isim(adini unuttum cocugun)

Sag bekte gokhan sazdagi ok denebilir maliyeti soru isareti olarakran. Zeki celik asla istemem.

Orta sahaya bir sey diyememekle beraber adi gecen Salih ve kanatta Dinkci nasil oynamislar bu sezon bilmiyorum. Ozellikle eren, yeni transfer yapmisti galiba nasil gecmis sezonu ben bilmiyorum. Ama rotasyonda Eyup/Gokdeniz gibi oyunculari kullanmayacaksan rotasyona adam lazim.

Forvet isimlerdn hic birini takip etmedim.

Eren iyi geçirmemiş pek sezonu.

Uğurcan'a forum aksine bende sıcak bakmıyorum 3 yıl önce gelecekti gelecekse.

30 yaştan gün almış yerli kaleci saçma. Yedek bıraksan bırakamazsın.

Günay da bana göre onun %80'i kadar oynuyor ayağı da daha iyi.

Emin veya Ozan'dan birini kesin geri döndürmek lazım.

Zeki gelirse üçlü oynarsak sağ stoper olur. Onun dışında bek rotasyonuna olmaz.

Salih orta şeker geçirdi sezonu TR'de her türlü iş yapar. Ama Beşiktaş'a gidecek bence direkt oynarım diyerek.

Eren iyi geçirmemiş pek sezonu.

Uğurcan'a forum aksine bende sıcak bakmıyorum 3 yıl önce gelecekti gelecekse.

30 yaştan gün almış yerli kaleci saçma. Yedek bıraksan bırakamazsın.

Günay da bana göre onun %80'i kadar oynuyor ayağı da daha iyi.

Emin veya Ozan'dan birini kesin geri döndürmek lazım.

Zeki gelirse üçlü oynarsak sağ stoper olur. Onun dışında bek rotasyonuna olmaz.

Salih orta şeker geçirdi sezonu TR'de her türlü iş yapar. Ama Beşiktaş'a gidecek bence direkt oynarım diyerek.
Zeki'nin milli takim portekiz macini unutamiyorum. Oyle adamlar hic gelmesin istiyorum.

Salih icin gecen sene dedikodu neydi 8 mi istiyorlardi, 10 mu aklimda oyle kalmis. Hatipoglu gibi adam gider 12 verir falan allah korusun

Zeki'nin milli takim portekiz macini unutamiyorum. Oyle adamlar hic gelmesin istiyorum.

Salih icin gecen sene dedikodu neydi 8 mi istiyorlardi, 10 mu aklimda oyle kalmis. Hatipoglu gibi adam gider 12 verir falan allah korusun

Kulüp takımlarında hep iyi oynuyor adam.

Lille'de baya iyiydi.

Roma'da sağ bekte kötüydü Ranieri üçlünün sağ stoperi yaptı her maç 7+ rating ile oynadı.

Bence tam Hakan Balta gibi stoper olarak devam edecek kıvamda yaşı gereği.

Bize gelirse de yedek olur zaten.

Ben 2 sene öncesi kadar karşı değilim.

Osimhenin kaldığı ve Barışın gitmediği bir senaryoda

Berke

Okay

Gökhan Sazdağı

Zeki Çelik

İlkay

Bu 5 isim yerli havuzu için yeterli olur diye düşünüyorum

FNE-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Zeki Çelik bana da sıcak gelmeye başladı. Yabancı bir bek ile sağ beki kapatır bu sayede Kaan Ayhan'ı stoper ve merkez orta saha alternatifi yapabiliriz. Zeki de yine dolaylı yoldan sağ stoperi yedekler. Türkiye'de yetişmiş oyuncu olması büyük avantaj.

Ozan Kabak çok çok önemli. Emin Bayram'ı hiç beğenmiyorum onun yerine ligden herhangi bir stoperi de alabiliriz yerlilerden.

Stoper: Taha Altıkardeş, Hamza Güreler

Sol Bek: Yusuf Özdemir

Sag Bek: Taha Şahin, Gökhan Sazdağı

Orta Saha: Berat Özdemir, Okay Yokuşlu, Gökhan Gül

Bunların hiç biri gündemd yok hocanın dediğine göre.

1000002766.webp

Ümit milli takım aday liste açıklanmış. Burası da fikir verir. Yalnız Egemen Korkmaz gelmiş takımın başına.

EXCL: Turkish talent and U21 international Emirhan Demircan leaves Bayern to join FC Utrecht as a free agent.Contract until 2028, medical done. Top scorer FC Bayern II, he turned down offers from Besiktas, Glasgow Rangers and Hoffenheim to join Utrecht.

Emirhan Demircan listeden cikarildi

Geri
Üst Alt