- 10 Mart 2013
- 120.810
- 152.810
- 4.938
Okan sol beke 1 kamyon adam aldırıp Eren Elmalı tutunca, burda da aynı formülü deneyek dendi herholf.Yoo merak ettim sadece noldu birden diye
Ayrıca Fbye 3 asist yaptı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan sol beke 1 kamyon adam aldırıp Eren Elmalı tutunca, burda da aynı formülü deneyek dendi herholf.Yoo merak ettim sadece noldu birden diye
Okan sol beke 1 kamyon adam aldırıp Eren Elmalı tutunca, burda da aynı formülü deneyek dendi herholf.
Ayrıca Fbye 3 asist yaptı.
rakip durdurma karşılama top çalmada filan ligin en iyilerindenmiş böyle bir veri gördüm birinci galiba. Tabi rakip karşılama bizim için ligde çok mühim mi tartışılır rakipler 3-5 kere anca gelebiliyor zaten.Çok tempolu bi herif değil bi de hızlı değil ama frankoski armutundan iyidir herıld
Ravil Tagir vardı Altınordu çıkışlı şu an B.A.E.'de oynuyor. Son performansı nasıl acaba bir türlü çıkış yapamadı çocuk.Kale: Altay Bayındır, Uğurcan Çakır, Berke Özer
Stoper: Merih Demiral, Ozan Kabak, Ahmetcan Kaplan, Emin Bayram, Taha Altıkardeş, Hamza Güreler
Sol Bek: Rıdvan Yılmaz, Yusuf Özdemir
Sag Bek: Zeki Çelik, Taylan Bulut, Taha Şahin, Gökhan Sazdağı
Orta Saha: Atakan Karazor, Umut Tohumcu, İlkay Gündoğan, Emre Can, Mert Kömür, Doğucan Haspolat, Salih Özcan, Yusuf Yazıcı, Can Bozdoğan, Yunus Emre Konak, Berat Özdemir, Muhammed Damar, Okay Yokuşlu, Emirhan İlkhan, Gökhan Gül, Semih Şahin, Zidan Sertdemir, İsak Vural, Ebubekir İş
Kanat: Eren Dinkçi, Livan Burcu, Aral Şimşir, Emirhan Demircan, Eser Gürbüz, Emir Bars
Forvet: Can Uzun, Enes Ünal, Deniz Gül, Erencan Yardımcı, Bertuğ Yıldırım, Deniz Zeitler, Emre Tezgel, Kaan İnanoğlu
Güncelleme Tarihi: 24.05.2025
En azından sağ bekim var diyebilmek adına.Sen önce Gökhanı al sonra Boey mi gelir başkasımı gelir bilinmez o işler uzayabilir.Gökhan acil alınmalı " sağ bekim var demek adına" Çünkü halihazırda sağ bekimiz yok.noldu birden SAZDAĞI istemeğe başladı herkes
Ugurcana asla sicak bakamiyorum , fizigi ok ama bence basarili degil o kadar, guben vermiyor bana. As kaleci Gunay diye bir hamlesi olursa teknik ekibin Berke'ye "fenerli" kismina gicik olsamda arkadan getir diyebilecek sekilde Ok olurum sanirim.
Emin Bayram bence sart- apo tek basina sezonu goturemez imkansiz. Cok hata yapar. Baya baya emini entegre etmek lazim rotasyona eger hatirladigimiz gibi oynuyorsa. Ayrica mourinho Yusufa nasil guvenip tutturduysa(tek dogru yaptigi sey belki) bizdeki en son macta oyuna giren aslan parcasida uzerine dusunulmesi gereken isim(adini unuttum cocugun)
Sag bekte gokhan sazdagi ok denebilir maliyeti soru isareti olarakran. Zeki celik asla istemem.
Orta sahaya bir sey diyememekle beraber adi gecen Salih ve kanatta Dinkci nasil oynamislar bu sezon bilmiyorum. Ozellikle eren, yeni transfer yapmisti galiba nasil gecmis sezonu ben bilmiyorum. Ama rotasyonda Eyup/Gokdeniz gibi oyunculari kullanmayacaksan rotasyona adam lazim.
Forvet isimlerdn hic birini takip etmedim.
Zeki'nin milli takim portekiz macini unutamiyorum. Oyle adamlar hic gelmesin istiyorum.Eren iyi geçirmemiş pek sezonu.
Uğurcan'a forum aksine bende sıcak bakmıyorum 3 yıl önce gelecekti gelecekse.
30 yaştan gün almış yerli kaleci saçma. Yedek bıraksan bırakamazsın.
Günay da bana göre onun %80'i kadar oynuyor ayağı da daha iyi.
Emin veya Ozan'dan birini kesin geri döndürmek lazım.
Zeki gelirse üçlü oynarsak sağ stoper olur. Onun dışında bek rotasyonuna olmaz.
Salih orta şeker geçirdi sezonu TR'de her türlü iş yapar. Ama Beşiktaş'a gidecek bence direkt oynarım diyerek.
Zeki'nin milli takim portekiz macini unutamiyorum. Oyle adamlar hic gelmesin istiyorum.
Salih icin gecen sene dedikodu neydi 8 mi istiyorlardi, 10 mu aklimda oyle kalmis. Hatipoglu gibi adam gider 12 verir falan allah korusun
EXCL: Turkish talent and U21 international Emirhan Demircan leaves Bayern to join FC Utrecht as a free agent.Contract until 2028, medical done. Top scorer FC Bayern II, he turned down offers from Besiktas, Glasgow Rangers and Hoffenheim to join Utrecht.