2025-2026 Sezonu Olası Yerli Transfer Havuzu

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
Stoper: Merih Demiral, Yusuf Akçiçek, Yasin Özcan, Ahmetcan Kaplan, Taha Altıkardeş, Ozan Kabak, Emin Bayram, Ravil Tagir, Ümit Akdağ, Mertcan Ayhan

Sol Bek: Ferdi Kadıoğlu, Berkay Yılmaz, Mustafa Eskihellaç

Sağ Bek: Zeki Çelik, Taha Şahin, Arda Kurtulan

Orta Saha: Hakan Çalhanoğlu, Atakan Karazor, Mert Kömür, Muhammed Damar, Umut Tohumcu, Doğucan Haspolat, Yunus Emre Konak, İsak Vural, Salih Özcan, Berat Özdemir

Kanat: Eren Dinkçi, Livan Burcu, Aral Şimşir, Yusuf Sarı, Göktan Gürpüz, Başar Önal, Emircan Gürlük, Efe Korkut, İlhan Fakılı

Forvet: Enes Ünal, Deniz Gül, Deniz Zeitler, Emre Ünüvar

Güncelleme Tarihi: 23.11.2025

Berke ile İlkay gelecek gibi bir şekilde.

Üzücü.

Ülkedeki insan kaynağı havuzu ne kadar yetersiz.

Antalyaspor'dan sağ bek Bünyamin Balcı çıkış yapacak gibi oldu ama üzerine koyamadı çocuk.

hamza güreler
emirhan ilkhan

bu ikisi olabiliyorsa çok iyi olur.

Uğurcan Çakır
Ahmetcan Kaplan
Salih Özcan
Istiklal marşı
Kapanış..

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

Salih çok temposuz bir oyuncu. Rotasyon içinse Ok derim.
Aynen maksat benchten adam atabilmek sonlarda malum bu sene epey sıkıntısını yasadık ilk yarı. Lemina sezon bası gelseydi ne kasımpaşa puan alırdı bizden ne de Kiev.

Inlesin tüm ülke zaferinle Şanlı GALATASARAY

İlkay
Ozan Kabak

Benim için iki futbolcu var. Biraz da Ahmetcan belki ama o da sakatlık meyilli en azından Ozan alt yapıdan evladımız.

Ozan sağlam sakatlanmamış mıydı ?

ne durumda acaba
Seneye kesin dönecek.

Bu sene için de bence ihtimal var ama zaten seneye için artık.

UEFA da bildirilecek alt yapı oyuncusu yok seviyesi yüksek.

Oynar da yani üçlüde sağlıklı olursa.

Gurbetçi alırsak lig için kullanabiliriz çok bir işe yaramaz. Stoper lazım bize Ahmetcan ile Ozan belki Cenk Özkaçar olabilir ama benim için en büyük transfer Yunus Emre Konak olur hem Türkiye doğumlu hem iyi oyuncu bu noktada 3 noktanında kazanabileceği bir transfer olabilir. Brentford'a alım önceliği vs. verilip Yunus'a da kısmi oynama garantisi ile CL'de boy gösterme fırsatı sunulur bu sayede Demirbay'dan çıkıp çok iyi bir değişim yapmış olabiliriz.

Ozan Kabak ve Gökhan Sazdağı kafidir. Merkez orta sahaya mecbur Berkanı tutup bir tane de yabancı çözücez.

Ozan İlkay Gökhan sazdağı alıp yolumuza bakalım keşke eren dinkçi ya da aral şimşir eklemesi de yapabilsek

Hamza,Salih,dinkciyi isterdim taylan ve aras da olabilir -ikisini de izlemedim hiç- Emirhan da olur da çapraz bağdan nasıl döner o muallak eğer 700 bin euroya falan veriyorlarsa olur

Geri
Üst Alt