GSCimbom
2025-2026 Sezonu Olası Yerli Transfer Havuzu
Murat Saylak

2025-2026 Sezonu Olası Yerli Transfer Havuzu

Murat Saylak ·

Cevap
65
Okunma
4,4K
Sayfa
1/4

Murat Saylak

Muhasip Üye
GalataSarayı Efendileri
Stoper: Merih Demiral, Yusuf Akçiçek, Yasin Özcan, Ahmetcan Kaplan, Taha Altıkardeş, Ozan Kabak, Emin Bayram, Ravil Tagir, Ümit Akdağ, Mertcan Ayhan

Sol Bek: Ferdi Kadıoğlu, Berkay Yılmaz, Mustafa Eskihellaç

Sağ Bek: Zeki Çelik, Taha Şahin, Arda Kurtulan

Orta Saha: Hakan Çalhanoğlu, Atakan Karazor, Mert Kömür, Muhammed Damar, Umut Tohumcu, Doğucan Haspolat, Yunus Emre Konak, İsak Vural, Salih Özcan, Berat Özdemir

Kanat: Eren Dinkçi, Livan Burcu, Aral Şimşir, Yusuf Sarı, Göktan Gürpüz, Başar Önal, Emircan Gürlük, Efe Korkut, İlhan Fakılı

Forvet: Enes Ünal, Deniz Gül, Deniz Zeitler, Emre Ünüvar

Güncelleme Tarihi: 23.11.2025

Üzücü.

Ülkedeki insan kaynağı havuzu ne kadar yetersiz.

Antalyaspor'dan sağ bek Bünyamin Balcı çıkış yapacak gibi oldu ama üzerine koyamadı çocuk.

İlkay
Ozan Kabak

Benim için iki futbolcu var. Biraz da Ahmetcan belki ama o da sakatlık meyilli en azından Ozan alt yapıdan evladımız.

Gurbetçi alırsak lig için kullanabiliriz çok bir işe yaramaz. Stoper lazım bize Ahmetcan ile Ozan belki Cenk Özkaçar olabilir ama benim için en büyük transfer Yunus Emre Konak olur hem Türkiye doğumlu hem iyi oyuncu bu noktada 3 noktanında kazanabileceği bir transfer olabilir. Brentford'a alım önceliği vs. verilip Yunus'a da kısmi oynama garantisi ile CL'de boy gösterme fırsatı sunulur bu sayede Demirbay'dan çıkıp çok iyi bir değişim yapmış olabiliriz.

Ozan Kabak ve Gökhan Sazdağı kafidir. Merkez orta sahaya mecbur Berkanı tutup bir tane de yabancı çözücez.

Hamza,Salih,dinkciyi isterdim taylan ve aras da olabilir -ikisini de izlemedim hiç- Emirhan da olur da çapraz bağdan nasıl döner o muallak eğer 700 bin euroya falan veriyorlarsa olur

Geri