GSC Haber 2025-26 Sezonu İçin Satışa Sunulan Kombineler Tükendi

Umut Işık

Tek Yumruk
1000125447.webp

Yuh! Ne ara öğrendiniz de satın alıp tükettiniz?!

Artik Galatasaray macina gitmek imkansiz zengin isi oldu kombine alamazsin bilet bulamazsin

Stadın kapasitesini bir şekilde arttırmak zorundayız en azından 60-65 arasına bir şekilde çıkarabiliyorsak çok iyi olur.
Şu kale arkalarına izin vermeliler artık. Neden hala izin vermiyor Uefa anlamıyorum. Onun dışında koltuk dizilimi ve biraz küçültme ile ne kadar artar acaba?

Şu kale arkalarına izin vermeliler artık. Neden hala izin vermiyor Uefa anlamıyorum. Onun dışında koltuk dizilimi ve biraz küçültme ile ne kadar artar acaba?
Koltuk küçültmeyle 60.000-62.500 arasına kadar çıkıyor ama işin maliyet ve işçilik kısmı var üstüne sipariş verilse koltukların çıkması bile 4 ayı buluyor.

Koltuk küçültmeyle 60.000-62.500 arasına kadar çıkıyor ama işin maliyet ve işçilik kısmı var üstüne sipariş verilse koltukların çıkması bile 4 ayı buluyor.
Bu sene olmaz seneye için yapılsın. Sonuçta maliyeti 2-3 seneye çıkacak bu arada bir de kale arkaları için izin çıkarsa 65-70 bin arası gayet iyi olur. Bir yerde yapacaklar ama bu yönetim ama bundan sonra gelecek yönetim.

Bence fazla iyimser bu rakam. En fazla 4-5 bin ekstradan koltuk olur gibime geliyor. Suan 54 bin kisilik stadyum yani olsa olsa 58-59 bin olur.

Açılmadan tükendi yine :ROFLMAO: pü abv sizin.

Dursun başkandan yeni proje gelsin, kucak kucağa izlenerek 104.000e çıkabilir seyirci sayısı.

kime verildi bu biletler dursun

2 den beri pc basinda almaga calisirken bu manasiz hbrle karsilasmak hüzne gark etmistir

Geri
Üst Alt