Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yenilemede %95'e yakın yenilenmişti, bu günde GS Para'ya öncelikli çıkmıştı.Ne zaman satışa çıkmıştı?
Şu kale arkalarına izin vermeliler artık. Neden hala izin vermiyor Uefa anlamıyorum. Onun dışında koltuk dizilimi ve biraz küçültme ile ne kadar artar acaba?Stadın kapasitesini bir şekilde arttırmak zorundayız en azından 60-65 arasına bir şekilde çıkarabiliyorsak çok iyi olur.
ohaaaa bunu bilmiyordum yaYenilemede %95'e yakın yenilenmişti, bu günde GS Para'ya öncelikli çıkmıştı.
Koltuk küçültmeyle 60.000-62.500 arasına kadar çıkıyor ama işin maliyet ve işçilik kısmı var üstüne sipariş verilse koltukların çıkması bile 4 ayı buluyor.Şu kale arkalarına izin vermeliler artık. Neden hala izin vermiyor Uefa anlamıyorum. Onun dışında koltuk dizilimi ve biraz küçültme ile ne kadar artar acaba?
Bu sene olmaz seneye için yapılsın. Sonuçta maliyeti 2-3 seneye çıkacak bu arada bir de kale arkaları için izin çıkarsa 65-70 bin arası gayet iyi olur. Bir yerde yapacaklar ama bu yönetim ama bundan sonra gelecek yönetim.Koltuk küçültmeyle 60.000-62.500 arasına kadar çıkıyor ama işin maliyet ve işçilik kısmı var üstüne sipariş verilse koltukların çıkması bile 4 ayı buluyor.
Şahsına sorular yoneltiyorum.Ne zaman satışa çıkmıştı?
Bence fazla iyimser bu rakam. En fazla 4-5 bin ekstradan koltuk olur gibime geliyor. Suan 54 bin kisilik stadyum yani olsa olsa 58-59 bin olur.Koltuk küçültmeyle 60.000-62.500 arasına kadar çıkıyor ama işin maliyet ve işçilik kısmı var üstüne sipariş verilse koltukların çıkması bile 4 ayı buluyor.
GöremiomŞahsına sorular yoneltiyorum.
Cevapla artik!!
GS Para'dan 1 kişi falan almıştırYenilemede %95'e yakın yenilenmişti, bu günde GS Para'ya öncelikli çıkmıştı.