GSC Haber 2025-26 Sezonu İçin Satışa Sunulan Kombineler Tükendi

Sırf bunun için Gspara çıkarttım bir ihtimal diye ama tc no ekranından ötesini bile göremeden yemişler.

Belli bir miktar kombineyi açık artırmaya çıkarmak lazım. Bu kadar talep varken ne diye ucuza kombine satılır anlam veremiyorum.

Kafaları çalışsa..stadın kapasitesini 70 bin yapsalar şu para 3,5 milyar TL yi rahat geçer ama saftirikler ışıkla ledle uğraşmakla meşgul

Büyümüyor abi olmuyor yapılmıyor yasa değişmesi gerekiyormuş
Gerçekten hiçmi imkan yok? Yükseltme olsun, her blok önüne bir sira daha (alttaki fotograftaki bosluga misal) yada ne bilim arkadaslarin dedigi gibi sira/koltuk aralardaki mesafeleri kisaltarak.

1747122731359.webp

Galatasaray, gelecek sezonun kombine ve localarının satışından 2.3 milyar TL gelir elde etti. (Sabah)

Tribünlerden calip loca sayısı arttirilmali

baştan 60-65hedeflenip yapılmalıydı stad ama ASY falan 25-27 bin den x2 gibi düşünüldü üstü değil.

şimdi hesap kitap ile kolay değil o iş maalesef.

he ama dezavantajıda var bu kafaların - kötü sezonlarda %30 doluluklarda gördü bu stad.

Gerçekten hiçmi imkan yok? Yükseltme olsun, her blok önüne bir sira daha (alttaki fotograftaki bosluga misal) yada ne bilim arkadaslarin dedigi gibi sira/koltuk aralardaki mesafeleri kisaltarak.

Ekli dosyayı görüntüle 285766
reklam panolarına doğru max 2 ya da 3 sıra eklersin eklemesine de - belki bir mevzuat vardır güvenlikler için basın ve stad çalışanları için 4 metre falan boşluk isityordur. oradan yemekte pratikte mantıklı olmayabilir.

İngiltereden örnek alınıp yapılacaktı bu hesaplar biraz.

Şu kale arkalarına izin vermeliler artık. Neden hala izin vermiyor Uefa anlamıyorum. Onun dışında koltuk dizilimi ve biraz küçültme ile ne kadar artar acaba?
Izin mi ne izini :-) gecen Sivas macindaydim. inanin kale arkasi tiklim tiklim dolu idi. normal kapasiteden daha cok satiklarina eminim. bunu tek bizim takim degil cogu buyuk takim yapiyor. oturacak yerimiz yoktu. herkez ust uste.

Kombine almak isteyenlere. bosuna beklemeyin. bu iser artik normal satislarla olmuyor. hersey karaborsaya dustu.

Satışa çıkan koltuk sayısı sanırım 4000 falan

Galatasarayımıza bu stat yetmiyor ve yakın bir tarihte hiç yetmeyecek arkadaşlar çünkü genç taraftar sayımız hakikaten her geçen yıl artarak büyüyor, şu anda eminim 80-100 bin kişilik stat olsa yine doldururuz, çünkü inanılmaz bir talep var. Biletleri 1500-2000 değil 800-1000 liradan satarsın 100.000 full çeker

Galatasarayımıza bu stat yetmiyor ve yakın bir tarihte hiç yetmeyecek arkadaşlar çünkü genç taraftar sayımız hakikaten her geçen yıl artarak büyüyor, şu anda eminim 80-100 bin kişilik stat olsa yine doldururuz, çünkü inanılmaz bir talep var. Biletleri 1500-2000 değil 800-1000 liradan satarsın 100.000 full çeker
Atatürk Olimpiyat Stadyumu var işte

Geri
Üst Alt