2025 FIFA Kulüpler Dünya Kupası Maçları | Şampiyon Chelsea

benficada aurşnesi cok begenıyorum

Bayern 2. çıkarak Flamengo ile eşleşti sanırım. Benfica ise yüksek ihtimal Chelsea ile eşleşti.

simdi sanenin son macımıydı

gonderın herifi tatile

Senin orta sahanda 3 sezondur Kimmich, Hakan, İlkay gibi oyuncular olmadığı için şuan Bayern'in yaptığı gibi oyunu rakip sahaya yıkamıyorsun ve orda top çeviremiyorsun, GS'nin en büyük handikaplarından biridir bu. Avrupa'da bir çok maç bu yüzden gitti Okan hocanın Parades'i istemesinin sebeblerinden biri buydu zaten olmadı, sonrasında nedense böyle bir profilde arayıştan vazgeçtiler. Hakan ve İlkay çok önemli isimler umarım takıma katılırlar. Çok başka oyun onar takım Avrupa seviyesine daha yakınlaşmış oluruz.

Bu maçta nasıl oynadığının pek bi önemi zaten kimse sallamıyor turnuvayı.
Sanırım son maçıydı. Yıllardır özel olarak izliyorum maçlarını. Lincolnden sonra beni en çok heyecanlandıran oyuncu olacak. Alışma sürecini çabuk atlatırsa ligi donunda sallayacağı kesin.

Sane'ye 12 gol 28 asist yazıyorum.

Sane için tek korkum var şu suratının tavrı umarım takımda sıkıntı çıkarmaz, sane biraz zaha gibi çok takışıyor oyuncularla maç içerisinde laf eder oraya buraya sürekli. Umarım taraftarın ateşlemesi ile hemen kendimzie bağlar moda sokarız elemanı

Bu maçta nasıl oynadığının pek bi önemi zaten kimse sallamıyor turnuvayı.
Sanırım son maçıydı. Yıllardır özel olarak izliyorum maçlarını. Lincolnden sonra beni en çok heyecanlandıran oyuncu olacak. Alışma sürecini çabuk atlatırsa ligi donunda sallayacağı kesin.
bir maci daha var

Geri
Üst Alt