2025 FIFA Kulüpler Dünya Kupası Maçları | Şampiyon Chelsea

Zane cok kacirdi da bayernin tum net posyonlarinda kendisi vardi

Bayernin kalbini sökup almisiz
Adamlarin en kaliteli oyunculariydi. Olise topu öldürmekten baska birse yapmiyor. Müller zaten geberik. Coman gnabry de bos. Bi forvetleri var ve kimmich. Osimhen bizde olup mac yapsak su an yeneriz.

O değilde osimhen harbi büyük oyuncu herifin muadili gerçekten yok, kane gibi saf forvet bir eleman bile onunla mukayese edilmez bence, şu maçta 1 tane osimhenleri olsa 3 4 tane atarlardı en az.

Senin orta sahanda 3 sezondur Kimmich, Hakan, İlkay gibi oyuncular olmadığı için şuan Bayern'in yaptığı gibi oyunu rakip sahaya yıkamıyorsun ve orda top çeviremiyorsun, GS'nin en büyük handikaplarından biridir bu. Avrupa'da bir çok maç bu yüzden gitti Okan hocanın Parades'i istemesinin sebeblerinden biri buydu zaten olmadı, sonrasında nedense böyle bir profilde arayıştan vazgeçtiler. Hakan ve İlkay çok önemli isimler umarım takıma katılırlar. Çok başka oyun onar takım Avrupa seviyesine daha yakınlaşmış oluruz.
Okan böyle bir oyun istemiyorki

Klopp'un Dortmund'daki oyununu istiyor ki topa daha çok sahip olanını

Biz aslında topa sahip olabiliyoruz ama oyunu rakip alana yıkıp set döndürmek bizde yok

O değilde osimhen harbi büyük oyuncu herifin muadili gerçekten yok, kane gibi saf forvet bir eleman bile onunla mukayese edilmez bence, şu maçta 1 tane osimhenleri olsa 3 4 tane atarlardı en az.
Osimhen'i diğer tüm forvetlerden ayıran en büyük özelliği sürekli aynı hırsta istemesi renktaş onu farklı kılan bu işte.

Okan böyle bir oyun istemiyorki

Klopp'un Dortmund'daki oyununu istiyor ki topa daha çok sahip olanını

Biz aslında topa sahip olabiliyoruz ama oyunu rakip alana yıkıp set döndürmek bizde yok
Aynı şeyleri düşünüyorum senle aslında Okan hocanın böyle bir oyun istemediğini biliyorum. Parades'i isterken ilk tamam şimdi oldu demiştim ama sonra olmadı o transfer öyle bir profilde oyuncuyuda getiremediler zaten, dediğin gibi Klopp'un Dortmund'daki oyununu istiyor ama hocam belki ön alan presini uygulayabilirsin eski Dortmund gibi ama eldeki oyuncularla oyunu yıkamazsın top çeviremezsin mümkün değil, seninde bildiğin gibi bu şart oğlu şart Avrupa için. 2 senedir çok sıkıntısını çektik bence. Ben iddaa ediyorum Lemina, Sara, Torreira orta sahası ile Avrupa'da geçen sezonlara göre üretkenliğimiz daha düşük olur, belki biraz daha az yeriz ama zorlanırız bence başarı gelirmi zor diyorum. Burdakiler yeterli buluyor ve bu 3 futbolcunun ideal orta sahamız olduğunu düşünüyolar, ben hiç katılmıyorum. Oyun zekası yüksek top çeviren, kuran pas kalitesi yüksek orta saha lazım Hakan ve ilkay o yüzden önemli buluyorum.

Ulsan mı? Lee chun soo geldi aklıma CM01 den :)

Bu sicakta 3. Macin 75. Dakikasi olmus, herifler ecnebilerin tabiriyle breakneck speed 'te oynuyorlar. Bizim bu seviyede oynamamiz imkansiz yaw.

🇮🇹 JUVENTUS XI: Di Gregorio; Kalulu, Savona, Kelly; Costa, Locatelli, McKennie, Kostic; Nico González, Koopmeiners; Vlahovic.

🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 MANCHESTER CITY XI: Ederson; Nunes, Akanji, Dias, Ait-Nouri; Rodri, Reijnders, Bernardo (C); Savinho, Marmoush, Doku.

Halısaha maçı var ilk yarıyı izleyemeyeceğim iyi mi

Mi 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yeni Mesajlar

Geri
Üst Alt