Göktuğ Çakırlar
10 Numara!
- 19 Nisan 2013
- 12.909
- 7.287
- 1.873
Umarim ligde ruzgarli, karli, yogun yagisli maclar oynamayiz. Takim sudan cikmis balik gibi oluyor duzgun hava olmayinca. Hic sevmedim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yönetim yok ki kovsun. Yönetim varmış gibi yapıyor. Aslında yok. Galatasaray İn yönetimi yok.Yönetimde geceye kadar şunu kovacak bir irade var mı?
Bu yıl hiç derbi kazanamadık. Bazen atlanıyor bu durum. Okan derbi kazanmadan nasıl şampiyon olmayı amaçlıyor acaba. Ben onu merak ediyorum. Kaybetmek de mevzu değil. Rakip hiçbir yapmadan kaybettik. Her yönden falso var. Çıkan kadro yanlış, takım zorla maça çıkmış gibi, rakip zerre analiz edilmemiş. Halbuki ne yapacakları çok belli. Nerden tutsan elde kalan bir gece. Yani bir takımda bir maçta 1 tane bile iyi oynadı denilen oyuncu nasıl olmayabilir ya? Doygunluk bu işte. Canları oynamak istemiyor bazen. Bu yıl bunu çok gördük. Maç seçme mevzuları vs. Bunun önüne geçmek lazım. Seneye şu kadronun yarısını dağıtmak elzem. Fazla bile aynı oyuncu grubu ile oynadık.transferle alakası yok bu macın mevcut kadromuz bunları hertürlü yenmesı lazımdı ,tüm takım ilk defa fenere karşı laubali kaldı
maç özelinde olmalı zaten eleştiri ilk defa 4 yıldır bir fener derbisinde hoca dahil herkes berbattıNapalım eleştirmeyelim mi renktaş.
Bu takımın hali ne
Stoper de yaz oraya.Lookman + Ugarte + Fabian Ruiz bu takıma şart
Insallah bu hissin cikar rts. Yokaa ayvayi yediktamamen irrasyonel ve tamamen hissiyatlara dayalı şöyle bir öngörüm var:
sanki;
süper kupayı alırsak, ligi kaybedeceğiz.
süper kupayı kaybedersek, ligi alacağız.
böyle hissediyorum.