⚽ 2025 Süper Kupa Final | Galatasaray 0-2 Fenerbahçe | MS | 10 Ocak | ATV

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Umarim ligde ruzgarli, karli, yogun yagisli maclar oynamayiz. Takim sudan cikmis balik gibi oluyor duzgun hava olmayinca. Hic sevmedim.

transferle alakası yok bu macın mevcut kadromuz bunları hertürlü yenmesı lazımdı ,tüm takım ilk defa fenere karşı laubali kaldı
Bu yıl hiç derbi kazanamadık. Bazen atlanıyor bu durum. Okan derbi kazanmadan nasıl şampiyon olmayı amaçlıyor acaba. Ben onu merak ediyorum. Kaybetmek de mevzu değil. Rakip hiçbir yapmadan kaybettik. Her yönden falso var. Çıkan kadro yanlış, takım zorla maça çıkmış gibi, rakip zerre analiz edilmemiş. Halbuki ne yapacakları çok belli. Nerden tutsan elde kalan bir gece. Yani bir takımda bir maçta 1 tane bile iyi oynadı denilen oyuncu nasıl olmayabilir ya? Doygunluk bu işte. Canları oynamak istemiyor bazen. Bu yıl bunu çok gördük. Maç seçme mevzuları vs. Bunun önüne geçmek lazım. Seneye şu kadronun yarısını dağıtmak elzem. Fazla bile aynı oyuncu grubu ile oynadık.

yağmur yağmasa tesise gidip yuhlamak lazımdı bunları

Değmemiş ABV, çoluğun çocuğundan çıksın pislik

Sakin olun dursun seçilirse Eylül ayında Yıldızlar yağacak diyorlar, Bernardo Van Dijk messi ronaldo hepsi gelecek yeter ki dursun seçilsin

...

23078PND5G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sakin olun dursun seçilirse Eylül ayında Yıldızlar yağacak diyorlar, Bernardo Van Dijk messi ronaldo hepsi gelecek yeter ki dursun seçilsin

Icardi’nim maçın başından beri yaptığı en olumlu hareket

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt